Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
10 hónapja
Szopunk,nyalunk..
10 hónapja
FloresR
374
Van tökük
10 hónapja
Az FD vonalra volt dobva....120 kilós TE...simán megcsinálja...csak szólok....de mindegy...nem kapta elEbben minden szar volt. Ugy lett odadobva, hogy ha elkapja sem lesz td, a tight end meg lyukaskezu volt.a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
De nem Tomlin hiv playt, nem o passzol es nem o kap el.
Stez
10 hónapja
Hat persze...
10 hónapja
DE ami még bassza a csőröm.....erre valók a WR-ek....ott van Wilson...Austin...Így van. Slant...120 kilós TE...de olyan volt, mint aki nem várta....a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
Klemó
10 hónapja
Ebben minden szar volt. Ugy lett odadobva, hogy ha elkapja sem lesz td, a tight end meg lyukaskezu volt.a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
De nem Tomlin hiv playt, nem o passzol es nem o kap el.
10 hónapja
Így van. Slant...120 kilós TE...de olyan volt, mint aki nem várta....a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
10 hónapja
noll előtt kellett legyen, 68-69 körül kezdett noll, utána cowher és tomlin. nem az a hc zabáló franchise xdFire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMikor rúgott ki utoljára HC-t a Steelers, a hatvanas években?
xtaki
Kampman
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
10 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMikor rúgott ki utoljára HC-t a Steelers, a hatvanas években?
xtaki
10 hónapja
Ha most JT nyom egy 90+ os Td futást beszarok..
10 hónapja
Nem ez a baj....futással mentünk 7 yardot...majd egy trükkös faszsággal azt kockáztattuk, hogy LOS mögött megölik a játékot.....ahelyett, hogy futottunk volna másodszorra is.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneNem értem miért ment neki.
xtaki
Stev85
10 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
10 hónapja
A Steelers elleni meccsek mindig ilyen iszapbírkőzások. Itt egy muffed punt, ott egy INT, amott egy fumble. Nem vagyok nyugodt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10 hónapja
Ami durva...a múlt meccs 100 yardos WR-re nem kezd és nem volt a pályán még.....
10 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneNem értem miért ment neki.
xtaki
10 hónapja
Kenny kivedekezte a fel meterrel magasabb es 30 kiloval nehezebb tight end ellen, ket clutch playt nyomott egymas utan.az utóbbihoz azért Crossnak nem sok köze volt.
Stez
10 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. Redzone
10 hónapja
Ugyan....ez szégyen.....egy 2 méteres TE-nek a 180 centire dobjuk a lasztit...majd ugyanez a TE meglepődik, hogy ott a labda....komolyan mondom amatőrség a köbön....ekkora momentum után...
10 hónapja
Bazzeg egy slantnel hogy lehet bealudni igy?
10 hónapja
Kenny kivedekezte a fel meterrel magasabb es 30 kiloval nehezebb tight end ellen, ket clutch playt nyomott egymas utan.
10 hónapja
mondjuk abból a holding egy akkora kamu flag volt, hogy leolvadt az arcomElső idei tökönlövésünkAzért volt már Mitchelltől 2 is.
Stev85
uatu
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
10 hónapja
Igazatok van..Első idei tökönlövésünkAz a Mitchell-show volt.
Stev85
Stez