Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
1 hónapja
Szopunk,nyalunk..
1 hónapja
FloresR
316
Van tökük
1 hónapja
Az FD vonalra volt dobva....120 kilós TE...simán megcsinálja...csak szólok....de mindegy...nem kapta elEbben minden szar volt. Ugy lett odadobva, hogy ha elkapja sem lesz td, a tight end meg lyukaskezu volt.a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
De nem Tomlin hiv playt, nem o passzol es nem o kap el.
Stez
1 hónapja
Hat persze...
1 hónapja
DE ami még bassza a csőröm.....erre valók a WR-ek....ott van Wilson...Austin...Így van. Slant...120 kilós TE...de olyan volt, mint aki nem várta....a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
Klemó
1 hónapja
Ebben minden szar volt. Ugy lett odadobva, hogy ha elkapja sem lesz td, a tight end meg lyukaskezu volt.a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
De nem Tomlin hiv playt, nem o passzol es nem o kap el.
1 hónapja
Így van. Slant...120 kilós TE...de olyan volt, mint aki nem várta....a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
uatu
1 hónapja
noll előtt kellett legyen, 68-69 körül kezdett noll, utána cowher és tomlin. nem az a hc zabáló franchise xdFire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMikor rúgott ki utoljára HC-t a Steelers, a hatvanas években?
xtaki
Kampman
1 hónapja
a hívás szerintem teljesen jó volt, a játék is ült volna. Ezt el kell kapni.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
Stez
1 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMikor rúgott ki utoljára HC-t a Steelers, a hatvanas években?
xtaki
1 hónapja
Nem ez a baj....futással mentünk 7 yardot...majd egy trükkös faszsággal azt kockáztattuk, hogy LOS mögött megölik a játékot.....ahelyett, hogy futottunk volna másodszorra is.Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneNem értem miért ment neki.
xtaki
Stev85
1 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneMiert Tomlin hibaja, hogy a tight ended lyukaskezu, es amugy sem volt jo hivas az OC-tol?
xtaki
1 hónapja
A Steelers elleni meccsek mindig ilyen iszapbírkőzások. Itt egy muffed punt, ott egy INT, amott egy fumble. Nem vagyok nyugodt. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Ami durva...a múlt meccs 100 yardos WR-re nem kezd és nem volt a pályán még.....
1 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. RedzoneNem értem miért ment neki.
xtaki
1 hónapja
Kenny kivedekezte a fel meterrel magasabb es 30 kiloval nehezebb tight end ellen, ket clutch playt nyomott egymas utan.az utóbbihoz azért Crossnak nem sok köze volt.
Stez
1 hónapja
Fire tomlin, jovore talalkozunk. Redzone
1 hónapja
Ugyan....ez szégyen.....egy 2 méteres TE-nek a 180 centire dobjuk a lasztit...majd ugyanez a TE meglepődik, hogy ott a labda....komolyan mondom amatőrség a köbön....ekkora momentum után...
1 hónapja
Bazzeg egy slantnel hogy lehet bealudni igy?
1 hónapja
Kenny kivedekezte a fel meterrel magasabb es 30 kiloval nehezebb tight end ellen, ket clutch playt nyomott egymas utan.
1 hónapja
mondjuk abból a holding egy akkora kamu flag volt, hogy leolvadt az arcomElső idei tökönlövésünkAzért volt már Mitchelltől 2 is.
Stev85
uatu
1 hónapja
Igazatok van..Első idei tökönlövésünkAz a Mitchell-show volt.
Stev85
Stez