Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts

1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 6 625
Amúgy a turnovereken kívül a steelers teljesítményétől se vagyok elájulva. Négy turnoverrel, több labdát is szerezve a mi red zone-unk környékén, 24 pont nem egy hűde. Melózni kell a playoffért még nektek is.
peterk2005 udvari bolond
Ahhh, persze. Ez nem kérdés.
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amúgy a turnovereken kívül a steelers teljesítményétől se vagyok elájulva. Négy turnoverrel, több labdát is szerezve a mi red zone-unk környékén, 24 pont nem egy hűde. Melózni kell a playoffért még nektek is.
peterk2005 udvari bolond
Mi ezt tudtuk

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
No. Kell pont az O-tól bátran, bátran.
Klemo
Rég voltál ilyen lelkes! 😊

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 288 — The only discipline that lasts, is self discipline
Colts meccseken megfigyelem, hogy Piercet a meccs kb 10 %-ában előveszik, működik, utána meg el van felejtve. Ez tudatos? 😀
shagi0206
Fent van ő folyamatosan. A 21/22-es felállásokban jön csak le, meg néha pihenni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
No. Kell pont az O-tól bátran, bátran.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, ezt mara elengedhetjuk. Nezzuk a jo oldalat, hamar lefekhetek es alhatok egy jot melo elott. 🤣

1 hónapja
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
Bassza meg, Tomlin végre nyerhetne egy Challenget akkor sem engedik neki , hogy azért nézzék vissza 😀 Genyók :-.D
1 hónapja
Tomlin mikor challangelt jól utoljára?

1 hónapja
Colts meccseken megfigyelem, hogy Piercet a meccs kb 10 %-ában előveszik, működik, utána meg el van felejtve. Ez tudatos? 😀
shagi0206
mert rosszul tudják a nevét azt hiszik Piece 😀
1 hónapja
Ó bazdmeg ilyen DPI-t....majdnem leszedte a fejét a TE a CB-nek....
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
1 hónapja
Jöhetne má' egy TO!

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hol van ez a SteelersD ès mit csináltál vele 😏
1 hónapja
De az O-t is egyébként, szépen játszunk ma
1 hónapja
NEM HISZEM EEEEEL...SLAY......

Szerkesztette: Klemó
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Baromi jó nézni ma a #D 🙂
1 hónapja
Kell a 3 and out...KELLLLLLL!!!!!
1 hónapja
no bazdmeg....Bosweel kirúgja....nem hiszem el...
Klemó
Ja...direkt csináltuk a bünti miatt
1 hónapja
no bazdmeg....Bosweel kirúgja....nem hiszem el...
1 hónapja
No most kell figyelni a D-nek, mert majdnem mindig ilyenkor jön egy D leolvadás....

KÖZBEN RENEGADE!!!!!!!
1 hónapja
Szerintem berúgná a hídról is 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
melyikről? Van választék. 😀 Amikor voltunk akkor valaki valami 1000 feletti hídról beszélt a teljes Pitt várost tekintve. Bár kicsit sokallom, de lehet
1 hónapja
Szerintem berúgná a hídról is 😀

1 hónapja
Sztem A Bos extráknál és a FG-nál 50 alatt nem is kellene lejátszani. Automatikusan be kell írni 😀
1 hónapja
TD baby!!! TD.....