Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
1 hónapja
Első idei tökönlövésünkAz a Mitchell-show volt.
Stev85
1 hónapja
Első idei tökönlövésünkAzért volt már Mitchelltől 2 is.
Stev85
1 hónapja
Na jönnek a hibák amik eddig nem voltak-

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Unlucky tho.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
Bell 😁
1 hónapja
Eddig meglepően jó a védekezésünk. ( még korán van) Most meg Sack.
1 hónapja
Kinyilt a playbook😂
1 hónapja
sokkal "könnyebb" egy 4&1 ellen védekezni, ha nem áll senki a centerrel szemben...nekem elfogytak sajnos a szavaim erre az ostoba austin féle védelemre...úgyhogy jó éjszakát nektek...kitartást és remélem legalább sima nem leszA fal pedig becsülettel nyomta, két leütött labdát is csináltak. Hogy itt mire vártak, azt nem tudom.
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
sokkal "könnyebb" egy 4&1 ellen védekezni, ha nem áll senki a centerrel szemben...nekem elfogytak sajnos a szavaim erre az ostoba austin féle védelemre...úgyhogy jó éjszakát nektek...kitartást és remélem legalább sima nem leszNéztem és nem hittem el.....persze ettől még a center akkora lendületet vett a kezével a snap előtt közvetlen, hogy ihajjj.....
Klaci79
1 hónapja
FloresR
316
Indiana Jones beindult
1 hónapja
1 negyedet adok s meccsnek
1 hónapja
sokkal "könnyebb" egy 4&1 ellen védekezni, ha nem áll senki a centerrel szemben...nekem elfogytak sajnos a szavaim erre az ostoba austin féle védelemre...úgyhogy jó éjszakát nektek...kitartást és remélem legalább sima nem lesz
1 hónapja
Nem pöcsöl a Colts sok futással....simán szétpasszolnak...illik hozzánk...már több, mint egy hónapja ez van. nem jt alapozza meg töltött boxokat, hogy lehessen passzolni, hanem a hatékony és diverz passzjáték húzza szét a pályát, hogy futni lehessen. múlt héten a titans elleni első driveban szintén 1 futás 6-7 passzos drive volt a script
Klemó
1 hónapja
Egy már most jól látszik...nem sokat dolgoztunk azon, hogy kiszámíthatatlanabbak legyünk...3&11-nél ez tökéletesen látszott....mintha azt gondolnánk, biztos csak viccelnek akik ezt mondják
1 hónapja
A serulesekkel az a legnagyobb baj hogy majd lehet arra fogni.Hát mivel a totálisan szar Slay sérült meg most, arra nehezen...Highsmith mondjuk más tészta
JéBé
1 hónapja
A serulesekkel az a legnagyobb baj hogy majd lehet arra fogni.
1 hónapja
Minek nezek en ilyen meccset... szazszor megigertem h redzonet fogok nezni
1 hónapja
Nem pöcsöl a Colts sok futással....simán szétpasszolnak...illik hozzánk...
1 hónapja
Minden mellettük szól, még Austin is, ezért hozzuk a meccset 🙃Sziasztok! Hagyományosan jól megy a Kócc ellen, győzelmet várok ma is.En nem.
Szokol
JéBé
1 hónapja
Sziasztok! Hagyományosan jól megy a Kócc ellen, győzelmet várok ma is.En nem.
Szokol
1 hónapja
Imádom h Porter vagánykodik egy szar passz után, utána meg Pierce megeteti.
1 hónapja
franklin háhIgazából nem a kezének, hanem összességében Smithnek....a végén jött rá, hogy a labda gyorsabb, mint aminek gondolta....hát ja...nem ezért fizetjük....
az első playt kurvára meg lehet köszönni lyukas kéz smithnek
fake.id
A 3rd down D nagyon tetszett a Coltsnál....valahogy így kell....
1 hónapja
Sziasztok! Hagyományosan jól megy a Kócc ellen, győzelmet várok ma is.