Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 8 éve
AB is AB. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát ez ízi volt.
több mint 8 éve
AB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
gedam
6 227
olyan nincs, hogy mindkettő kiesik?
több mint 8 éve
Én hiszek a védelmetekben. 😉sztem is a mai meccsünkön dől el az nfc-s bajnok, de én inkább őket tartom esélyesebbnek némilegNekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
Soldados
Szesze

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Go Steelers!email, facebook, twitter 😀Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
alatriste
2017 van találd ki 😀
Negritis
Az mekkora lenne már, ha a SportTV az smsekre rárakná a 380 + áfa díjat 😀
több mint 8 éve
Egyszerű a gamplan. Add oda Bellnek 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Hajrá Mi 😊
több mint 8 éve
email, facebook, twitter 😀Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
alatriste
2017 van találd ki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
sztem is a mai meccsünkön dől el az nfc-s bajnok, de én inkább őket tartom esélyesebbnek némilegNekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze
Soldados
több mint 8 éve
Szép estét, hajrá Packers!
több mint 8 éve
Még én fizessek ilyen faszságért? Na még mit nem!Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
Negritis
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
fűzővel kifelé, 120yard...😮 Amúgy ezek konkurens oldalak? 😀Kéretik a bowl.one-on konkurens oldalt nem reklámozniGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo
alatriste
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Nekem ez a tippem az SB-re. A 2. számú pedig a Steelers-PacksEgy Giants Steelers SB-t el tudnék képzelni.azt én is 😊
vontod
Szesze

több mint 8 éve
big ben vs ajayi, igaz londoni matchup
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
vajon miért nem térdelt?
több mint 8 éve
Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!írd meg ricsinek sms-ben
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Külföldi nézők kedvéért valaki leirná?Sanyi beszólt a gyerekszüléses smsezőknek, VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!Mit mondott?:o
Kampman
balintbaba
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Kéretik a bowl.one-on konkurens oldalt nem reklámozniGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo

Liverpool Fc
több mint 8 éve
telefonos emojiGooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939
Greengo
több mint 8 éve
sporttv-s online link az 'onlinetvkérésre' kivül van?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Gooooo snecik!!!🏈🏈🏈Jók ezek a labdák ( Fűzővel kifelé 😀 ). Hogy csináltad?
silent7939

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Sanyi beszólt a gyerekszüléses smsezőknek, VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!Mit mondott?:o
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Sikerült végre két 1-1 óra után most már kettőt is aludni, úgyhogy frissen üdén várom a meccseket. Hajrá Phins!

Liverpool Fc