Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
kik ezek he
több mint 7 éve
Ez is igaz 😊Ilyen sima meccset vártam, sajnos a Moore hit miatt a jövő héten jönnek a Dolphins és Bengals fanok a topicunkba fikázni. 😊És ez kit érdekel? Lehet picsogni, mi meg készülünk a következő feladatra. 😊
bcsarli
Soldados
több mint 7 éve
Ilyen sima meccset vártam, sajnos a Moore hit miatt a jövő héten jönnek a Dolphins és Bengals fanok a topicunkba fikázni. 😊Sok Phins fant láttál már hisztizni nálatok? Csak kérdezem, az objektivitás kedvéért.
bcsarli
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Ilyen sima meccset vártam, sajnos a Moore hit miatt a jövő héten jönnek a Dolphins és Bengals fanok a topicunkba fikázni. 😊És ez kit érdekel? Lehet picsogni, mi meg készülünk a következő feladatra. 😊
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Ilyen sima meccset vártam, sajnos a Moore hit miatt a jövő héten jönnek a Dolphins és Bengals fanok a topicunkba fikázni. 😊Amúgy is, mert beköszönt az uborkaszezon
bcsarli
több mint 7 éve
Kösz nem 😀ahogy írtam ki kell menni egy megye III-as meccsre na ott igazi tősgyökeres igazi sutyerákok vannakA londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Jakehomer
ThundersNFL
Egyszámjegyű életkorom óta rühellem a focit, és ez még a kialakult viselkedésforma miatt egyre inkább evolválódott is bennem 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Csak 47 😀Kinek kell Lisa Ann, mikor a volt Angoltanárom szingli?Alapból kinek kell egy szarrá kúrt 50 éves nő? 😀
Coolearie
balintbaba
több mint 7 éve
Ilyen sima meccset vártam, sajnos a Moore hit miatt a jövő héten jönnek a Dolphins és Bengals fanok a topicunkba fikázni. 😊
több mint 7 éve
Surda
3 297
Playoff első 3 meccse ritka színvonaltalanra sikeredett. Elvileg nekik már a legjobb 12 csapatnak kéne lenni,de amilyen bénaságokat levágnak rossz nézni néha. 😀
Mr.Breaker
Mondjuk a magyar foci is elég értelmezhetettlen, önállóan is.Öööö... Magyar foci és civilizációs viselkedésforma. Értelmezhetetlen kifejezések egy mondatban. 😀))Magyar (foci) meccsnek a környékére nem megyek - még autóval is kerülöm. Ezek az események számomra nem felelnek meg a civilizációs viselkedésforma megnyilvánulásának 😀Hasonló idős az én fiam is, az ősszel gondolkoztam meccs közben, hogy ha egy év múllva még lesz nb2 majd kihozom őt is. Aztán robbantak a hanggránátok és jött 5 perc anyázás. Szóval inkább talán mégsem 😀 mennyeiről van szó amúgyCsak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
peach
Paradoxon_MIA
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ez hatalmas volt!Dehogynem, a sok üres székben könnyű ám hasra esni nagyon 😛A londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Jakehomer
StormST
több mint 7 éve
akkor nem nézted meg a videót amit belinkeltem : Magyar bajnokság legjobb beszólásaiA londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Jakehomer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
ahogy írtam ki kell menni egy megye III-as meccsre na ott igazi tősgyökeres igazi sutyerákok vannakA londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Dehogynem, a sok üres székben könnyű ám hasra esni nagyon 😛A londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Jakehomer
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Öööö... Magyar foci és civilizációs viselkedésforma. Értelmezhetetlen kifejezések egy mondatban. 😀))Magyar (foci) meccsnek a környékére nem megyek - még autóval is kerülöm. Ezek az események számomra nem felelnek meg a civilizációs viselkedésforma megnyilvánulásának 😀Hasonló idős az én fiam is, az ősszel gondolkoztam meccs közben, hogy ha egy év múllva még lesz nb2 majd kihozom őt is. Aztán robbantak a hanggránátok és jött 5 perc anyázás. Szóval inkább talán mégsem 😀 mennyeiről van szó amúgyCsak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
peach
Paradoxon_MIA
több mint 7 éve
A londoni nem tipikus nfl közönség (oda szerintem a suttyó angol soccer fanek se mennek 😊 ), de mondjuk veszélyesnek a magyar stadionokat se mondanám.Csak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
hátha lesérülMinek passzol BB?minek van meg a palyan egyebkent?
bcsarli
xtaki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Hámuszmilyen ánusz?
mukijoe
Draft
több mint 7 éve
Az a másik 😊Minek passzol BB?minek van meg a palyan egyebkent?
bcsarli
xtaki
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Playoff első 3 meccse ritka színvonaltalanra sikeredett. Elvileg nekik már a legjobb 12 csapatnak kéne lenni,de amilyen bénaságokat levágnak rossz nézni néha. 😀
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Hámusz
több mint 7 éve
Magyar (foci) meccsnek a környékére nem megyek - még autóval is kerülöm. Ezek az események számomra nem felelnek meg a civilizációs viselkedésforma megnyilvánulásának 😀Hasonló idős az én fiam is, az ősszel gondolkoztam meccs közben, hogy ha egy év múllva még lesz nb2 majd kihozom őt is. Aztán robbantak a hanggránátok és jött 5 perc anyázás. Szóval inkább talán mégsem 😀 mennyeiről van szó amúgyCsak a londoni meccsekről van némi tapasztalat (7 összesen) - oda ki mertem vinni az 1 majd 2 éves fiamat is. Nem ő volt az egyetlen kiskölyök. Lehet vannak, de ott nem úgy láttam, hogy menő ostobának és gyökérnek lenni.Ne gondold azért, hogy ott nincs egy rakás suttyó paraszt 😊Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Paradoxon_MIA
Jakehomer
Paradoxon_MIA
peach
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
gedam
5 905
big ben önmagában elég gyengusz meccsek óta
több mint 7 éve
Na ennek is vége. Köszi megint az eredménykövetőt 😀
több mint 7 éve
legalább jól be van járatva 😊Kinek kell Lisa Ann, mikor a volt Angoltanárom szingli?Alapból kinek kell egy szarrá kúrt 50 éves nő? 😀
Coolearie
balintbaba
Draft