Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Ayaji nem fog +200 yardot hozni.
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Ezt csak azért teszem be, mert tuti tök sokan gondoltak már rá, hogy keresik de nem tudják mi ez 😀 😀[video] www.youtube.com/watch?v=DOcHZjMKBL8 [/video]
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
inni meleg fürdeni hidegnálunk is van melegvíz, csak hideg 😀Amúgy van hó Green Bay-ben?Van. Csak nem Green Bayben.
Volford
Coolearie
Mazzu
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
remélem jó nagy hóesős meccs lesz havas pályával a GB100 ágra süt a nap. Odell-ék félmeztelenül melegítettek.
Chargers LT
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
nálunk is van melegvíz, csak hideg 😀Amúgy van hó Green Bay-ben?Van. Csak nem Green Bayben.
Volford
Coolearie
több mint 7 éve
remélem jó nagy hóesős meccs lesz havas pályával a GB
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Amúgy van hó Green Bay-ben?Van. Csak nem Green Bayben.
Volford
több mint 7 éve
DWill-t is be kellene vetni, nehogy berozsdásodjon.
több mint 7 éve
Véleményem szerint a két főcsoport egyikéből kerül ki idén a győztes.na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesvagy az afc-ből.😮 😮 😮
Ventura
balintbaba
Vrij6
több mint 7 éve
miért, ideje lenne már, h egyszer kiszakadjon a zsák 😊meg, mondjuk, elég meglepő is 😀Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalújah, unalmas lenne végignézni ha ennyire aláznánk
Mazzu
Szesze
Mazzu
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Zombori úr?Véleményem szerint a két főcsoport egyikéből kerül ki idén a győztes.na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesvagy az afc-ből.😮 😮 😮
Ventura
balintbaba
Vrij6
több mint 7 éve
Amúgy van hó Green Bay-ben?
több mint 7 éve
jól látom hogy a Brazzers.com van a bal felső sarokban? 😀 ahhoz képest kevés a csaj a képernyőnAsszem, ha megvan a 20 pontos difi, a tag kirakja a szöveget. 😀
petey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Véleményem szerint a két főcsoport egyikéből kerül ki idén a győztes.na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesvagy az afc-ből.😮 😮 😮
Ventura
balintbaba
Vrij6
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
meg, mondjuk, elég meglepő is 😀Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalújah, unalmas lenne végignézni ha ennyire aláznánk
Mazzu
Szesze
több mint 7 éve
jól látom hogy a Brazzers.com van a bal felső sarokban? 😀 ahhoz képest kevés a csaj a képernyőn
több mint 7 éve
Nekünk biztos 😀Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalújah, unalmas lenne végignézni ha ennyire aláznánk
Mazzu
Szesze
több mint 7 éve
😮 😮 😮Véleményem szerint a két főcsoport egyikéből kerül ki idén a győztes.na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesvagy az afc-ből.😮 😮 😮
Ventura
balintbaba
Vrij6
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
hihetetlen. mi9ndenki megsérül.
több mint 7 éve
gedam
5 905
Utolsó negyedre én Bellt levinném, és Big Bent is.jaja
Vrij6
garbage time
több mint 7 éve
Ventura
balintbaba
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalújah, unalmas lenne végignézni ha ennyire aláznánk
Mazzu
több mint 7 éve
Semmi ilyen nem volt benne. Ez egy egyszerű mezei blokk volt.Nem sírok, (szövegértelmezés rulz), hanem nem értem, hogy hova kell már ennyire keményen belemenni mindenkibe - alapvetően egy földön fekvőnek mutatjátok, hogy ti milyen keémynek vagyok. Amit persze nem tilos, csak feleslegesÉrtem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
Soldados
Paradoxon_MIA
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!