Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Bell egy zseni.
több mint 7 éve
Utolsó negyedre én Bellt levinném, és Big Bent is.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Sajnos, ezzel a szerepléssel nem arról fog szólni az év,hogy a teljesen felforgatott MIA 9-et nyert 10 meccsből és bejutott a PO-ba, hanem mindenki nyammogni fog, hogy mekkora shitgombócok vagyunk és mit nekünk PO.Idén szinte az egész AFC playoff ilyen, teljesen jó helyen vagytok.
Paradoxon_MIA
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Lippett tudta múlt hétről! 😉Értem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
Soldados
több mint 7 éve
Ami BigBen-nek nem sikerül, azt a ST megoldja. Szerencsétlen Dolphins, ennél sokkal jobb csapat ez, de eléggé tele van a gatya és a fej...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Nah, nálunk is ledobta a láncot a csapat... Nulla koncepció, Fejetlen Csirke Formáció ON
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Alonso kezén mi az a bunkós bot?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Hátulról, keményen.Kiégtek, Szétestek.megbaszódtak 😊
Coolearie
ThundersNFL
több mint 7 éve
Ma olyan sima a meccs, hogy Tomlinnak be sem kell mennie a pályára.
több mint 7 éve
Értem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Kiégtek, Szétestek.megbaszódtak 😊
Coolearie
Draft
több mint 7 éve
Lol, baszki, kemény
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Thunders XDNem jött be hopsz
Coolearie
Draft
több mint 7 éve
fiatalember nyelvtana katasztrófa. mentegetőzik, hogy telefonról van, de érdekes mód én ott is tudok helyesen írni.Magas értelmi szintről árulkodott a megnyilvánulása 😀Azonnal 😀Nezz be a topikunkbaMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
Am most epp meccs elott Serulest kivant Bigbennek
Adirotor
Volford
Volford
több mint 7 éve
Kiégtek, Szétestek.
több mint 7 éve
Big Ben azért futkározik 17 pontos előnynél FG távon hátha Carr sorsára jut... come on man!Ezt nem értem én sem, hogy ilyenkor miért nem fejeli meg Suh vagy egy másik úgy, ahogy tették ők Moore-al, rögtön több esélyük lenne. Nem is nyújtott lábbal ment le a földre.
bobi0092
több mint 7 éve
BigBen le akar sérülni????
Draft
több mint 7 éve
Big Ben azért futkározik 17 pontos előnynél FG távon hátha Carr sorsára jut... come on man!na mert ő aztán nagyon futkározás közben sérült meg
bobi0092
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Magas értelmi szintről árulkodott a megnyilvánulása 😀Azonnal 😀Nezz be a topikunkbaMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
Am most epp meccs elott Serulest kivant Bigbennek
Adirotor
Volford
több mint 7 éve
oszt még egy kurva egyszerú rotlisszberger futás is missed tasckle-vel végződik.
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Big Ben azért futkározik 17 pontos előnynél FG távon hátha Carr sorsára jut... come on man!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.