Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
és Szijjártó és futsal pajtásai az elkapók meg cornerekOrbán lesz a qb.nem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
Heisman Trophy
balintbaba
Rogán lesz a GM, és lesznek igazán jó helikopteres felvételek is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Bell rekordot!!!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
rákos legyen a gyomrotok szája
több mint 7 éve
Az oc meg Andy Vajna.Orbán lesz a qb.nem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
Heisman Trophy
balintbaba
több mint 7 éve
Már megbeszéltük h Felcsút Orange/Patriots/Raiders lesznem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
Heisman Trophy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Na itt a vege
több mint 7 éve
Saci!!!!!!!
több mint 7 éve
Orbán lesz a qb.nem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
Heisman Trophy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
a Cornhuskersnem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
Heisman Trophy
mobilarena.hu/dl/upc/2014-10/224971_10710800_830915510273628_2954584001948757918_n.jpg
több mint 7 éve
nem londoni hanem felcsúti lesz az első európai nfl csapatsanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Sanyi szerint Hernandez kiesett a Patsból... biztos nagy érvágás XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Akkor Ő a Post Man? 😊A játéktól igen, most postás 😊Nem visszavonult?! 😊Erre van a PM 😉de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
empty taxi
Studi
empty taxi
több mint 7 éve
ő Csonka LarryMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
több mint 7 éve
sanyi for president xDSoccer stadionépítős programot átkonvertálni, nemzeti amerikai foci programra. Nem lenne rossz.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
170cm magas, kék szemű, barna a haja, 26 éves és Miami drukker.Mit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
több mint 7 éve
Nezz be a topikunkbaMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
Am most epp meccs elott Serulest kivant Bigbennek
több mint 7 éve
ja nem az Oakland játszikLassan lehet pihentetni, annyi a különbség.meglesz a rekord148NFL Single Game Playoffs Rushing Yards Leaders:És most mennyi van Bell-nek?
1 Eric Dickerson+ 248 RAM Los Angeles Rams vs. Dallas Cowboys, January 4, 1986
2 Lamar Smith 209 MIA Miami Dolphins vs. Indianapolis Colts, December 30, 2000
3 Keith Lincoln 206 SDG San Diego Chargers vs. Boston Patriots, January 5, 1964
bobi0092
Coolearie
Alastor
Heisman Trophy
Vrij6
több mint 7 éve
prime minister? 😀Peyton Manning?Erre van a PM 😉de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
empty taxi
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
inkább semmitMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
több mint 7 éve
A játéktól igen, most postás 😊Nem visszavonult?! 😊Erre van a PM 😉de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
empty taxi
Studi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Mit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
több mint 7 éve
Lassan lehet pihentetni, annyi a különbség.meglesz a rekord148NFL Single Game Playoffs Rushing Yards Leaders:És most mennyi van Bell-nek?
1 Eric Dickerson+ 248 RAM Los Angeles Rams vs. Dallas Cowboys, January 4, 1986
2 Lamar Smith 209 MIA Miami Dolphins vs. Indianapolis Colts, December 30, 2000
3 Keith Lincoln 206 SDG San Diego Chargers vs. Boston Patriots, January 5, 1964
bobi0092
Coolearie
Alastor
Heisman Trophy
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Peyton Manning?Erre van a PM 😉de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
empty taxi
több mint 7 éve
sanyi for president xD