Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalúVannak pillanatok, amikor én is erre gondolok.
Mazzu
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Utolsó negyedre én Bellt levinném, és Big Bent is.Badarság.
Vrij6
A franchise DNS-e bánná.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
NFL app szerint a Jets játszik este , nem a Giants.Hát max elérnék azt, hogy ott sem lenne túl sok izgalom.
Coolearie
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalúNem lesz.
Mazzu
több mint 7 éve
moncsy91
197
www.youtube.com/watch?v=Fjn3YCbizdsEz sima liba kacsa pulyka strucc meg miegymásKacsatoll eladó.
ThundersNFL
Coolearie
több mint 7 éve
Ha beléd is heti 1000mg tesztoszteront tömnének, megértenéd...😀Nem sírok, (szövegértelmezés rulz), hanem nem értem, hogy hova kell már ennyire keményen belemenni mindenkibe - alapvetően egy földön fekvőnek mutatjátok, hogy ti milyen keémynek vagyok. Amit persze nem tilos, csak feleslegesÉrtem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
Soldados
Paradoxon_MIA
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
NFL app szerint a Jets játszik este , nem a Giants.nfl mobile a legtrollabb alkalmazás
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Én komolyan mondom, csak annyit kérnék szépen a következő meccsre, hogy ne legyen ennyire egyoldalú
több mint 7 éve
NFL app szerint a Jets játszik este , nem a Giants.
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Kevesebb nyállal kellene fújni öreg, azt nem fagy be....... 😊 😀
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesigen, így hogy kiestetek most már egyértelműnek tűnik 😊
Ventura
több mint 7 éve
Befagyott a síp 😊
több mint 7 éve
Gondolom most már a sérülés elkerülése a cél a vasasnál ezekután.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Nem sírok, (szövegértelmezés rulz), hanem nem értem, hogy hova kell már ennyire keményen belemenni mindenkibe - alapvetően egy földön fekvőnek mutatjátok, hogy ti milyen keémynek vagyok. Amit persze nem tilos, csak feleslegesÉrtem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
Soldados
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesvagy az afc-ből.😮 😮 😮
Ventura
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Csak beengedték 7 pontért, hogy Miami támadhasson 8ért, így már csak 22x2 drive kell és X lesz.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztesVagy az AFCből.
Ventura
több mint 7 éve
na, idén az NFC-ből kerülhet ki a super bowl győztes
több mint 7 éve
Ez sima liba kacsa pulyka strucc meg miegymásKacsatoll eladó.
ThundersNFL
több mint 7 éve
Ez sima liba kacsa pulyka strucc meg miegymás
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
HARANG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Bell PO-ra hangolt.
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Pont olyan volt mint Floydé a múlt héten. SzabályosÉrtem én, h minden mindegy, 15y ida-oda nem számít, nyer a PIT de bzmeg, tényleg kell ez a gyökér játék?Lehet sírni, de ez egy elég véleményes flag volt. Semmi piszkosság nem volt benne. Tette a dolgát, blokkolt. Lippett még rá is nézett Rogers-re. 😉
Paradoxon_MIA
Soldados
több mint 7 éve
Legtöbb esetben kivitelezhető mutatvány! 😀fiatalember nyelvtana katasztrófa. mentegetőzik, hogy telefonról van, de érdekes mód én ott is tudok helyesen írni.Magas értelmi szintről árulkodott a megnyilvánulása 😀Azonnal 😀Nezz be a topikunkbaMit kell tudni az illetőről?de én kíváncsi vagyok a véleményére a meccsről : Dnekem csak a Miami felhasználó hiányzik dolphins topikból.Pls ne idézd meg a szellemét, mert ha megjelenik, kő kövön nem marad 😀
ano92
Paradoxon_MIA
ano92
Volford
Am most epp meccs elott Serulest kivant Bigbennek
Adirotor
Volford
Volford
Ventura