Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nálam ő az örök kedvenc: cdn1.lockerdome.com/uploads/add351d795f096f3046f6f82aa480a66a6701b80a34a066ba996642fa5e01ee7_largeA milfeket én is szeretem 😊Kihagytad, hogy Ventura szereti a milfeket.Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Ventura nem tud veszíteni.
Ne légy olyan mint Ventura.
Coolearie
Ventura
Coolearie
Hanni
images3.backpage.com/imager/u/large/298554768/f58d66aa6235a2e49826fb6a75e95019.jpg
vontod
több mint 7 éve
Mikor értik már meg ezek az sms-ezők, hogy a RB és az OL szorosan összefügg? Istenem...
több mint 7 éve
ha ez milf ...A milfeket én is szeretem 😊Kihagytad, hogy Ventura szereti a milfeket.Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Coolearie
Ventura
Coolearie
Hanni
images3.backpage.com/imager/u/large/298554768/f58d66aa6235a2e49826fb6a75e95019.jpg
vontod
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Fú ez de geciWonder if Wannstedt's 2000 Dolphins get together and crack champagne whenever they remain the last team to win a playoff game.
több mint 7 éve
Azt remélem vágja mindenki, hogy az urak egy legendás videóból idézgetnek, és nem egymást basztatják 😀Álljatok már le ezzel az elbszott internet-stílussal, hogy személyeskedtek meg ismeretlenül bszogattok másokat... Te se vagy jobb ez alapján, btwvszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
Paradoxon_MIA
Szóval leszophatjátok a kakast.
több mint 7 éve
Mintha magyar focimeccsen lennék - és én pont ezért rühellem a (magyar) focit. Mert ott 3 ember is anyázik, kint meg 80000 tud kultúráltan szórakozni. Hungarikum ez is, legyünk büszke fszkalapokHopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
Cypress
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mindenki szereti.A milfeket én is szeretem 😊Kihagytad, hogy Ventura szereti a milfeket.Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Coolearie
Ventura
Coolearie
Hanni
vontod
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hopp, egyetlen csapat meccsén sincs olyan szintű trash talk, mint nálunk. IMÁDOM A CSAPATOM, de még jobban az eredménykövetőt. 😀Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
balintbaba
több mint 7 éve
A milfeket én is szeretem 😊Kihagytad, hogy Ventura szereti a milfeket.Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Coolearie
Ventura
Coolearie
Hanni
Szerkesztette: vontod
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Ott nekem a végén már kifagyott.876 hsz. Mennyi az all-time rekord?ha jól emlékszem vki tavaly írta hogy a SEA-NE SBben már a félidőben 2000 volt
Coolearie
Heisman Trophy
több mint 7 éve
876 hsz. Mennyi az all-time rekord?ez az átlagos egy Eagles meccsen hetente
Coolearie
több mint 7 éve
Kihagytad, hogy Ventura szereti a milfeket.Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Coolearie
Ventura
Coolearie
több mint 7 éve
876 hsz. Mennyi az all-time rekord?2000 felett. De akkor az eredménykövető már ment bőven meccs előtt.
Coolearie
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Kár volt a Moore hit-ért, anélkül semmi gumicsont nem lenne a károgóknak (nem a ravens-re értettem 😊)
több mint 7 éve
876 hsz. Mennyi az all-time rekord?ha jól emlékszem vki tavaly írta hogy a SEA-NE SBben már a félidőben 2000 volt
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
876 hsz. Mennyi az all-time rekord?2000+
Coolearie
több mint 7 éve
Álljatok már le ezzel az elbszott internet-stílussal, hogy személyeskedtek meg ismeretlenül bszogattok másokat... Te se vagy jobb ez alapján, btwvszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
Szerkesztette: Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
876 hsz. Mennyi az all-time rekord?
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Nekünk olyan az Eagles, mint a Patsnek a Giants...És ezt a steelerst verte az Eagles nem kicsit 😊Nálatok 50 éve mindig sz.punk. Amikor legutóbb 2008-ban szintén hülyére veretetek minket a 3. héten, akkor bajnokok lettünk. 😊
Janek
Soldados
több mint 7 éve
Mit cigányozol, te kutyafejűe magyar, te!vszeg egy kobrát szopogató cigány a srác a szókészletéből ítélvehaljanak ki ezek a feket-sárgákEzt most komolyan gondolod?
Ventura
prérifarkas
gedam
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Szerencsére Berry van ott.Ez ellen a O ellen az sem segítene a KC-n ha Polamalu vezetésével állnának fel. 😀haljanak ki ezek a feket-sárgák
VenturaPeace mindenkinek,a kc-nek azért van védelme
Látom lelki szemeim előtt ahogy ledaráljuk a KC-t. Majd pár héttel később, Bell begyűjti a SB MVP címet. Nem is kérdés, hogy idén abszolút tökéletes a formaidőzítés.
Cypress
gedam
Cypress
Nem bántva az öreget.
több mint 7 éve
Tudom, csak magaslabda volt😀Ő itt Ventura.ventura tud veszíteni, csak ventura meccs közben agresszív, de mikor vége, ő is tudja, hogy nem volt idén cél a playoff. sőt az 50%-os mérleget céloztuk meg kb (új éra)
Ventura Dolphins fan.
Ventura nézi a meccset.
Coolearie
Ventura