Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 6 éve
ok, hogy fasza ha ez bejön, de nem lett volna jobb egy yardos biztosabb játékot választani? Big Ben már csak szökőévente tud ekkorát dobni...most meg szépen visszaadjuk a zsugát és baszhatjuk...Ugyan, jön egy keresztbefutás vagy egy BB megiramodás, esetleg valami random passz és megvan a 1st.
Klaci79
több mint 6 éve
Mondjuk Josh Johnson lett az 1/1 az AAF-drafton, aki ebben a forduloban eladta magat, szoval nem valoszinu, hogy ott lesz a meccseken. xd

több mint 6 éve
ok, hogy fasza ha ez bejön, de nem lett volna jobb egy yardos biztosabb játékot választani? Big Ben már csak szökőévente tud ekkorát dobni...most meg szépen visszaadjuk a zsugát és baszhatjuk...
több mint 6 éve
Na most visszaadjuk ők meg megcsinálják. Ilyen ez a NE-Steelers történelem
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Na megyek a klotyóra...
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 906
A futóversenyt megverte. Ez igen Sankó ez szép volt. 😀😀
több mint 6 éve
Közben átnéztem a hawks - 49ers meccsre 23:23 és 2:40 van hátra.
több mint 6 éve
Bammeg, de hiányzik az az FG, most nem mindegy, hogy TD kell vagy elég lenne egy FG is
több mint 6 éve
Es akkor mindenki fikazza Tomlint... Hat ezert dobalja allandoan a hulye piros zaszlokat, hogy osszezavarjon mindig mindenkit. Mester.

több mint 6 éve
Nem értem miért büntetjük magunkat ezzel a meccsel ..Tavaly is láttuk, hogy az underdogoknak van esélyük.
Nomac
Most szépen beslisszolunk az SB-be a Miamin, Texanson és KC-n keresztül... 😀
több mint 6 éve
Oh, kolléga, magát nem is láttam az este. Üdv! 😀Kimentem klotyóra, erre egy TO-re jövök vissza. Mostantól percenként fogok kimenni, ha ez kell a winhez!Rádjön a szapora😁😁😁
Cypress
ThundersNFL
több mint 6 éve
Kimentem klotyóra, erre egy TO-re jövök vissza. Mostantól percenként fogok kimenni, ha ez kell a winhez!Rádjön a szapora😁😁😁
Cypress
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nem értem miért büntetjük magunkat ezzel a meccsel ..
több mint 6 éve
miért a 120 centis Chung védi a TE-t???
több mint 6 éve
jo nagy hiba volt ez Bradytol, ennyire nem szokott kukisagokat alkotbniDehogynem, csak nyomás alá kell helyezni.
Stez
több mint 6 éve
Ez egyértelműMég egy picit kéne nyomni a Steelerst, hátha megnyeri a meccsetJo szar érzés mi?
Wyatt
Nyem para,elbasszuk ezt is
kishaszi
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
jo nagy hiba volt ez Bradytol, ennyire nem szokott kukisagokat alkotbni

több mint 6 éve
Hát ez most a nyolcadik pálinka után eléggé kurva anyjukat kategóriás. De sebajMég egy picit kéne nyomni a Steelerst, hátha megnyeri a meccsetJo szar érzés mi?
Wyatt
kishaszi

több mint 6 éve
Kimentem klotyóra, erre egy TO-re jövök vissza. Mostantól percenként fogok kimenni, ha ez kell a winhez!
több mint 6 éve
Fújják már le ezt a szart 😊

több mint 6 éve
Még egy picit kéne nyomni a Steelerst, hátha megnyeri a meccsetJo szar érzés mi?
Wyatt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Mindjárt visszaadjuk...
több mint 6 éve
Na ez mi a fasz volt már megint.pont ugyanez jutott eszembe
Egy héttel ezelőtt nem bírta kidobni a félidő végén, most bezzeg beleáll
jamaicababa