Pittsburgh Steelers - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Toto21
5 949
mi a fene van Arena 4-el? Szaggat az egész
több mint 1 éve
Ez baj, nem a 20-0 😬
több mint 1 éve
Klemó
5 656
De ez a D is borzalmas.....amit csak akarnak megcsinálnak....különösen fájóak ezek a harmadikok....
több mint 1 éve
Sebii
3 526
Telekom, XI kerület, itt is fos
több mint 1 éve
xtaki
3 440
Bazdmeg egy passzt és futást nem láttam......ami ült volna, ahol nem tudta volna pontosan az ellenfél mi jön. Totális betli.A holnapi ujsagok canada fejet fogjak kovetelni
Klemó
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Na baz... nálam is elkezdte.... nem hiszem el... bevonzottátok! 😕Pöst megye sajna nem...Iptv, Telekom.... dél- dunántúl .... tökéletes.másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
dande2
Tapsi Hapsi
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nővéremék Pécsen UPC-sek, nekik is szar volt egész nap.Iptv, Telekom.... dél- dunántúl .... tökéletes.másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
dande2
Tapsi Hapsi
Én ugyanitt Digis vagyok, de nekem jó.
több mint 1 éve
Klemó
5 656
Bazdmeg egy passzt és futást nem láttam......ami ült volna, ahol nem tudta volna pontosan az ellenfél mi jön. Totális betli.
több mint 1 éve
Pöst megye sajna nem...Iptv, Telekom.... dél- dunántúl .... tökéletes.másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
dande2
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
badsco
356
Amennyire bejott minden a pre alatt, annyire semmi mostEzert nem szabad azt semmilyen szinten komolyan venni, semmit sem jelent...
xtaki
több mint 1 éve
badsco
356
Ezt a puntert konyorgom takaritsuk mar el, ertem, hogy preseason meg edzes kiraly, de eles meccsen mocsok gyenge...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
További jó szurkolást! Sziasztok!
több mint 1 éve
xtaki
3 440
Amennyire bejott minden a pre alatt, annyire semmi most
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Iptv, Telekom.... dél- dunántúl .... tökéletes.másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
dande2
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Attól függ.... milyen platform és szolgáltató.
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
igenmásnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
dande2
choose life
több mint 1 éve
másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.T komon nézitek? az egész hétvégén szr bármelyik csatornán
deyell
több mint 1 éve
Klemó
5 656
Meg kell próbálni ilyenkor a piros zászlót Nem látták jól ők sem, de a mommentumot kell szerezni.Totális betli van sajnos a labda mindkét oldalán.
Olyan, mint ha mindent tudna a D, amit játszani akarunk.....
több mint 1 éve
másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Nálam a meccs nézhetetlen! 😀
deyell
több mint 1 éve
badsco
356
Az csak a Canada offense...másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Nálam is néha
deyell
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.Nálam is néha
deyell
több mint 1 éve
deyell
11 702
másnál is nézhetetlen az arena4? úgy szaggat hogy élvezhetetlen.
choose life
több mint 1 éve
Kontrolálta??Szokásos Tomlin bukott challenge is pipaNem is értem, teljesen egyértelműen behúzta maga alá Purdy
Willie Parker
Tarsi
több mint 1 éve
xtaki
3 440
Mondjuk vicces ez az egyertelmuen.Szokásos Tomlin bukott challenge is pipaNem is értem, teljesen egyértelműen behúzta maga alá Purdy
Willie Parker
Tarsi
több mint 1 éve
xtaki
3 440
De nem lesz a mienk, mer a challenge kiraly bedobta