Pittsburgh Steelers - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Ma, eddig Kenny is megdobta csak ma szétestünkAzért Purdy ida is dobja a labdákat ahová kell, pedig ő van nagyobb nyomás alatt egész meccsen.gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Ráadásul egy első meccs után, ne kelljen már messzemenő következtetéseket levonni, főleg hogy Purdy-nak még csak jól sem kell játszania, mert minden ül a környezetében
a tavalyi Pickett jobb volt, éles, pontos, mozgott ha kell....megnézném Purdyt egy Canada offense-ben
Úgyhogy kötözködj egy kicsit...1 meccs alapján
Klaci79
Tarsi
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Azért Purdy ida is dobja a labdákat ahová kell, pedig ő van nagyobb nyomás alatt egész meccsen.gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Ráadásul egy első meccs után, ne kelljen már messzemenő következtetéseket levonni, főleg hogy Purdy-nak még csak jól sem kell játszania, mert minden ül a környezetében
a tavalyi Pickett jobb volt, éles, pontos, mozgott ha kell....megnézném Purdyt egy Canada offense-ben
Klaci79
több mint 1 éve
badsco
356
Én nem értem ezt a Purdy sztárolást: a harmadik és sokra Aiyuk 5 yardos közelében senki, odadobja, erre elkezdik futtatni a kommentátorok.A kerdes az, hogy az istenbe van allandoan szabadon??
Szokol
több mint 1 éve
Klemó
5 656
Bazdmeg.....ilyen nincs....mi a faszt csinál Levi Wallace is.....de tényleg....mire gondol ilyenkor....3-4 yardra megint 3. és 4--nél....így könnyű...
több mint 1 éve
Klaci79
22 219
nézd meg...Levi Wallace méterekre az elkapótól...mi a fasz van ezekkel? jöjjön már Porter Jr. már úgysincs tét
több mint 1 éve
Hali🙏🏻
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Purdy nyugodt, és üres elkapónak dobhat kb.nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
Sehol sem vagyunk sematizálásban és sec teljesítményben sem. Ja meg futójátékban se.
több mint 1 éve
Klemó
5 656
Egyébként nincs tragédia, szokás szerint meg kell verni a Brownst.Nyilván ha kikapsz, akkor minden szar ekkor jöjjön ki. Ez nem vitás. Pickett így még nem játszott. Mint ha teljesen másra készültekj volna. Mint ha mindig másfelé mennének a WR-ek, TE-k....
Na jó, ahhoz 180 fokot fordulni kell!
Willie Parker
több mint 1 éve
Klaci79
22 219
gondolod, hogy pár preseason meccs alapján írtam? tényleg ezt írtam, vagy megint próbálod kitalálni a gondolataimat...ha a preseason alapján írtam, akkor nem volt igazam, de nézd meg melyik csapat elkapói vannak teljesen üresen, hogy álló helyzetben kapják meg a labdát, aztán futnak vele...nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
tenorx
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Egyébként nincs tragédia, szokás szerint meg kell verni a Brownst.Na jó, ahhoz 180 fokot fordulni kell!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Full idegben van, nem tudom miért. Eddig higgadt volt, átgondolt, ma meg kapkod, túlerőlteti.nem big ken, hanem terrible ken...Szörnyű! Tavaly tele volt pozitív jelekkel, most csak szórja a lasztit össze-vissza.
Klaci79
Pedig a karja láthatóan erősödött, a hosszú labdái sem kacsáznak már, de teljesen pontatlan.
Szokol
Mintha magára rakta volna a győzelmi kényszert, pedig mi vagyunk az underdogok ezen a meccsen és a csoportban is...
több mint 1 éve
nem big ken, hanem terrible ken...Nem én írtam le pár preseason meccs alapján, hogy jobb QB mint Purdy 😀
Klaci79
több mint 1 éve
nem big ken, hanem terrible ken...Szörnyű! Tavaly tele volt pozitív jelekkel, most csak szórja a lasztit össze-vissza.
Klaci79
Pedig a karja láthatóan erősödött, a hosszú labdái sem kacsáznak már, de teljesen pontatlan.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 376
Kenny ennyire rosszul még nem játszott
több mint 1 éve
Klaci79
22 219
nem big ken, hanem terrible ken...
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Watt nagyot játszik, legalább a fantasymba hozza a pontokat
több mint 1 éve
Klaci79
22 219
TJ Watt is now 1 sack away from the Steelers career sack record.Harrison at 80.5
Watt at 79.5
több mint 1 éve
ezt a szart úgy adjuk elő, hogy még van passzsiettetés is 😀Most már van..
Klaci79
több mint 1 éve
Én nem értem ezt a Purdy sztárolást: a harmadik és sokra Aiyuk 5 yardos közelében senki, odadobja, erre elkezdik futtatni a kommentátorok.
több mint 1 éve
Klaci79
22 219
ezt a szart úgy adjuk elő, hogy még van passzsiettetés is 😀
több mint 1 éve
Mondjuk ezèrt mindig morcos leszek Howiera, hogy nem hozta el CMCt....😏
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Oké hogy földbe nyomnak, de még mi is sérülünk...
több mint 1 éve
Oszt így szokjak le a xigiről
több mint 1 éve
ez azért korrekt run volt by cmc, micsoda blokkok
több mint 1 éve
A szezon utolsó meccsén kellene ez a ninerstől
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "