NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Na akkor igyál még vagy kettőt, mert ebben az évben még van BB... 😊Bocs, ha iszom, nem tudom visszatartani a BB iránt érzett ellenszenvemet. Tudom, hogy bunkóság, ne haragudjatok.A védelmeteket minidg szerettem, Polamalu volt a kedvencem, jövőre, talán szurkolok nektek (bár Tomlint sem csípem)Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
bcsarli
csi77
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Az hogy egy FASZ😃😃😃Mi a bajod BB-vel?Bocs, ha iszom, nem tudom visszatartani a BB iránt érzett ellenszenvemet. Tudom, hogy bunkóság, ne haragudjatok.A védelmeteket minidg szerettem, Polamalu volt a kedvencem, jövőre, talán szurkolok nektek (bár Tomlint sem csípem)Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
bcsarli
csi77
steelwolf
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Szerintem sok Steelers fan sem 😁Bocs, ha iszom, nem tudom visszatartani a BB iránt érzett ellenszenvemet. Tudom, hogy bunkóság, ne haragudjatok.A védelmeteket minidg szerettem, Polamalu volt a kedvencem, jövőre, talán szurkolok nektek (bár Tomlint sem csípem)Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
bcsarli
csi77
több mint 2 éve
Mi a bajod BB-vel?Bocs, ha iszom, nem tudom visszatartani a BB iránt érzett ellenszenvemet. Tudom, hogy bunkóság, ne haragudjatok.A védelmeteket minidg szerettem, Polamalu volt a kedvencem, jövőre, talán szurkolok nektek (bár Tomlint sem csípem)Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
bcsarli
csi77
több mint 2 éve
Bocs, ha iszom, nem tudom visszatartani a BB iránt érzett ellenszenvemet. Tudom, hogy bunkóság, ne haragudjatok.A védelmeteket minidg szerettem, Polamalu volt a kedvencem, jövőre, talán szurkolok nektek (bár Tomlint sem csípem)Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Főleg draftról nem, de szabadügynök piacról...? Csak beesik végre egy jauó! 😊Az a tuti, ami elmúlt, de ő maga deklarálta magát távozónak. Persze lehet, hogy csak sratégia. Én örülnék neki, mert 3 kezdőTuti hogy nem tartjuk meg?Jó öreg JoeNekem hiányozni fog.
Willie Parker
Spy
Reggio1914
CB egy offseasonban nehezen áll a házhoz.
Spy
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
Hihetetlen csapat ez a Steelers, egy félidőig azt játszák hogy nyomorékok, aztán a végén egy negyed alatt mikor már az elenfél megsajnálja őket, hogy ilyen szánalmasak, akkor megfordítják.
több mint 2 éve
Spy
2 337
Az a tuti, ami elmúlt, de ő maga deklarálta magát távozónak. Persze lehet, hogy csak sratégia. Én örülnék neki, mert 3 kezdőTuti hogy nem tartjuk meg?Jó öreg JoeNekem hiányozni fog.
Willie Parker
Spy
Reggio1914
CB egy offseasonban nehezen áll a házhoz.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
...hat meg ha tudnatok futni...Pont írni akartam, hogy bámulatos, mennyire nem megy.
RedFive
több mint 2 éve
Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!Szánalmas vagy, de maradj ha akarsz.
csi77
több mint 2 éve
...hat meg ha tudnatok futni...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Tuti hogy nem tartjuk meg?Jó öreg JoeNekem hiányozni fog.
Willie Parker
Spy
több mint 2 éve
gabor25
5 144
haden
több mint 2 éve
Ez a BB szerencséje. Mekkora irányító!
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Jó öreg Joe
több mint 2 éve
Spy
2 337
Engedd el....A kamu ítéletek mellett elismerem, hogy Watt sokszor nem kapja meg a holdingot. Az a csávó egy állat. Nem ilyen irányítót érdemelA duplafejűt továbbra is szeretik a bírók, ahogy az elmúlt 15 évben minidg. Nélkülük kb Bortles szintű lenne.....Menjén haza és örülj inkább a Tininindzsátoknak
csi77
Willie Parker
csi77
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Jó, de én se pofázok a meccsetekbe, hogy mennyire szarok vagytokA kamu ítéletek mellett elismerem, hogy Watt sokszor nem kapja meg a holdingot. Az a csávó egy állat. Nem ilyen irányítót érdemelA duplafejűt továbbra is szeretik a bírók, ahogy az elmúlt 15 évben minidg. Nélkülük kb Bortles szintű lenne.....Menjén haza és örülj inkább a Tininindzsátoknak
csi77
Willie Parker
csi77
több mint 2 éve
A kamu ítéletek mellett elismerem, hogy Watt sokszor nem kapja meg a holdingot. Az a csávó egy állat. Nem ilyen irányítót érdemelA duplafejűt továbbra is szeretik a bírók, ahogy az elmúlt 15 évben minidg. Nélkülük kb Bortles szintű lenne.....Menjén haza és örülj inkább a Tininindzsátoknak
csi77
Willie Parker
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Ben belerokkant a két egymás utáni sneak-be
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Lions 😊A Detroit minden jó csapat torkán megakadt eddig... A miénken is... Ja, nem! 😊
bcsarli
több mint 2 éve
Lions 😊