NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Ja, most nézik...
több mint 2 éve
Laza győzelem... 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Egyértelműen nem volt meg.
több mint 2 éve
Haden le a kalappal
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Itt mar nem lesz tobb pont.Uff en beszeltem! 😄
Zsuga a zsebben.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
30 centivel arrébb rakták
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Hogyhogy nem nézték vissza a laszti helyét????
több mint 2 éve
HADEN!!!!
több mint 2 éve
Itt BB-t dicseri valaki.Iszik szegény.
Gondoltam megemlitem.
| Szep a foga. (Fogasz a csaj) |
RedFive
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
hú azért a bírókkal itt is van baj
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Mi volt ez a bíróktól?????????
több mint 2 éve
Itt BB-t dicseri valaki.Gondoltam megemlitem.
| Szep a foga. (Fogasz a csaj) |
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Mondjuk az állat milyen meccseket csinálunk a 4. negyedre....hozzátéve, hogy azt, amit az O csinált.....hát...no......
több mint 2 éve
Időkérésünk nincs, nem tudunk visszatámadni. Ki kell védekezni!!!
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nem követem a meccseiteket, szóval elhiszem, hogy van gond a playhívásokkal, de Roethlisberger játékát látva én sem hívnék rá playeketérzésre fele, másik felét fordította. de jobb játékokat hív, canada harrisre hív mindent.mindenki vicc.És abból a statból mennyi az amit már garbage time-ban szerzett a steelers?amikor ben magának hívja a játékot megy neki. nem véletlen, hogy a 4.negyedben liga 3. a vasas. ég a ház és megy hurryupCanada-t nem hiszem el.....bazdmeg és ilyen playt hív.....negatív yard.....csak azt ne ilyenkor bazdmg!!!!!!az a baj nehéz úgy playt hívni, hogy már az irányító sem hiszi el magáról, hogy meg tudja oldani a dolgokat, márpedig ez érződik már BigBenen
Klemó
Tarsi
gedam
Tarsi
gedam
több mint 2 éve
Na még egy Watt bordatörés hiányzik...
több mint 2 éve
Ez fájdalmas vereség lesz, Julio TD-catch-csel a végén.
több mint 2 éve
Julio 0 yard... 😲
több mint 2 éve
gedam
5 905
érzésre fele, másik felét fordította. de jobb játékokat hív, canada harrisre hív mindent.mindenki vicc.És abból a statból mennyi az amit már garbage time-ban szerzett a steelers?amikor ben magának hívja a játékot megy neki. nem véletlen, hogy a 4.negyedben liga 3. a vasas. ég a ház és megy hurryupCanada-t nem hiszem el.....bazdmeg és ilyen playt hív.....negatív yard.....csak azt ne ilyenkor bazdmg!!!!!!az a baj nehéz úgy playt hívni, hogy már az irányító sem hiszi el magáról, hogy meg tudja oldani a dolgokat, márpedig ez érződik már BigBenen
Klemó
Tarsi
gedam
Tarsi
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Egyébként megérdemelné a Titans csak jelzem. Úgy futnak, hogy tudjuk, hogy futni fognak, mivel nem mernek mást. Döbbenet mennyire nem vagyunk képesek a futás ellen hatékonyan védekezni.30. ak vagyunk futas elleni vedekezesben igy ertheto. es nem veletlen vagyunk ott. a 30. helyen.
Klemó
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Egyébként megérdemelné a Titans csak jelzem. Úgy futnak, hogy tudjuk, hogy futni fognak, mivel nem mernek mást. Döbbenet mennyire nem vagyunk képesek a futás ellen hatékonyan védekezni.A D így is ember feletti.
Klemó
több mint 2 éve
Egyébként megérdemelné a Titans csak jelzem. Úgy futnak, hogy tudjuk, hogy futni fognak, mivel nem mernek mást. Döbbenet mennyire nem vagyunk képesek a futás ellen hatékonyan védekezni.Ismered a DL helyzetét, nincs ebben semmi meglepő.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Egyébként megérdemelné a Titans csak jelzem. Úgy futnak, hogy tudjuk, hogy futni fognak, mivel nem mernek mást. Döbbenet mennyire nem vagyunk képesek a futás ellen hatékonyan védekezni.
több mint 2 éve
gabor25
5 144
tul sok. szerintem. de ben meccs vegen ebred fel hogy basszus...És abból a statból mennyi az amit már garbage time-ban szerzett a steelers?amikor ben magának hívja a játékot megy neki. nem véletlen, hogy a 4.negyedben liga 3. a vasas. ég a ház és megy hurryupCanada-t nem hiszem el.....bazdmeg és ilyen playt hív.....negatív yard.....csak azt ne ilyenkor bazdmg!!!!!!az a baj nehéz úgy playt hívni, hogy már az irányító sem hiszi el magáról, hogy meg tudja oldani a dolgokat, márpedig ez érződik már BigBenen
Klemó
Tarsi
gedam
Tarsi
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
És abból a statból mennyi az amit már garbage time-ban szerzett a steelers?amikor ben magának hívja a játékot megy neki. nem véletlen, hogy a 4.negyedben liga 3. a vasas. ég a ház és megy hurryupCanada-t nem hiszem el.....bazdmeg és ilyen playt hív.....negatív yard.....csak azt ne ilyenkor bazdmg!!!!!!az a baj nehéz úgy playt hívni, hogy már az irányító sem hiszi el magáról, hogy meg tudja oldani a dolgokat, márpedig ez érződik már BigBenen
Klemó
Tarsi
gedam