NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Canada-t nem hiszem el.....bazdmeg és ilyen playt hív.....negatív yard.....csak azt ne ilyenkor bazdmg!!!!!!
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
jah, elég jól illusztrálták a dolgokat 😀elképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.Erre gondoltál?
Tarsi
Szokol
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Igen, legtöbbször megoldjákAz milyen fasza érzés lehet, mikor meccs előtt Séfbácsi kiadja a D-nek, hogy ma kb 6 labdát kéne szerezni fiúkLassan meglesz 😊
Willie Parker
bcsarli
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ez mi?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Edzőt kéne cserélni a Titssselelképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.Teljesen egyetértek. Igazából a teljes play design a QB play-jel együtt borzalom...
Tarsi
Klemó
több mint 2 éve
Az milyen fasza érzés lehet, mikor meccs előtt Séfbácsi kiadja a D-nek, hogy ma kb 6 labdát kéne szerezni fiúkLassan meglesz 😊
Willie Parker
több mint 2 éve
Klemó
5 660
No még nem adtuk el a lasztit.... 😀
több mint 2 éve
elképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.Erre gondoltál?
Tarsi
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Heyward elképesztő és az egész D....
több mint 2 éve
elképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.De mi mindenkit lerántunk a magunk szintjére, utána valahova eldől a végén 😊
Tarsi
több mint 2 éve
Klemó
5 660
elképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.Teljesen egyetértek. Igazából a teljes play design a QB play-jel együtt borzalom...
Tarsi
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Az milyen fasza érzés lehet, mikor meccs előtt Séfbácsi kiadja a D-nek, hogy ma kb 6 labdát kéne szerezni fiúk
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
elképesztő gyenge ez a steelers támadósor. Ha a titans csak fele ennyire lőné saját magát lábon iszonyat sima meccs lenne nekik.
több mint 2 éve
Én Süti miatt szurkolok, megvolt az 5 first az elsőben .)
több mint 2 éve
Ezért kértem elnézést. Veletek semmi bajom 😊Én haragszom, mert rontja itt a meccsélményt!😛Jó, bocs Steelers fanok, elismerem, suttyó voltam. Ha már nyertek, lécci védelmi TD-vel!Maradj csak, nem haragszunk 😊
csi77
bcsarli
Willie Parker
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Azért azt tudjátok, hogy ha nyernénk valahogy, akkor azt Tomlinnak köszönhetjük: Süti megmondta, hogy ha az első félidőben meglesz az 5 FD, nyerünk. Tomlin a végén összehozta!
több mint 2 éve
majdnem fölé ment 😊
több mint 2 éve
Mennyire szarok vagyunk, te jó ég! 😀
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Mentünk előre nettó 7 yardot
több mint 2 éve
Balfasz O
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Ben Roethlisberger: Menekülés a sackbe c könyvét dedikálja
több mint 2 éve
Végig kellett volna vinni, ez volt az egyetlen sansz a TD-re 😊
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Harrisre ma csak TFL-t hív Canada
több mint 2 éve
Willie Parker