NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans

több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Most mi a faszért kért időt?

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
bush pancaked. 😁🧐

Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Fiatal ez az offense, egy fiatal QB kell neki. Egy Ford T-modellt próbálunk thinkpad-ról bekurblizni.
több mint 2 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Bush nagyon szar.
Tibi76
Penetráns.....úton van...egy nyomorult tackle nincs...de nem csak ő.....egyik ILB sincs a pályán szinte....ha túlmegy a futás a falon, akkor safety állít meg mindig.....de ezt nem teljesen nyomnám az ILB-k nyakába....nincs ez a D felkészítve a játékokra....messze a leggyengébb koordinátor páros van nálunk ki kell mondani....mind O, mind D oldalon borzalmasan gyenge a desing....
Klemó
Ez nem a játékos problémája. Ez edző.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Jó estét! Van küzdés, Rötyi malac a jégen jelleggel.
Viszont mi ez a rengeteg üres szék a stadionban? 😨 Ha más jót nem is, de azt mindig elismertem, hogy a szurkolók kitartóak Pittsburgben.
SirPub
Covid? 😊

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Jó estét! Van küzdés, Rötyi malac a jégen jelleggel.
Viszont mi ez a rengeteg üres szék a stadionban? 😨 Ha más jót nem is, de azt mindig elismertem, hogy a szurkolók kitartóak Pittsburgben.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Lions közben nagyot megy 17:0
Szipeter
J. Goff
QB - DET
15-19 171YDS 2TD
Élete meccse

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 650
Lions közben nagyot megy 17:0
több mint 2 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Ki kell baszni mindenkit a stàbból.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
ÖÖÖÖÖÖÖT!!!!
Győzelem 😊

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Halálfaszáról elrugatjuk, jóvanakkor
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 650
😊, time management
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 660
No és bazdmg......no huddle először.....és haladunk.....
több mint 2 éve
Ez egész TItanst megleptük ezzel a totális fasszággal....
több mint 2 éve
Izgulok 😊

több mint 2 éve
4!

több mint 2 éve
Vicc....az egész edzői gárda.....totálisan felkészületlen....
több mint 2 éve
Hány first-nél járunk?
bcsarli
3
Szokol
Akkor kikaptunk! 😊

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Hány first-nél járunk?
bcsarli
3
több mint 2 éve
Hány first-nél járunk?

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 993 — Steelers fan
Ezek az Aréna4-en milyen rájátszásról beszélnek amúgy? 😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 381
Megint nem volt zászló......végig húzták Wattott.....erre baszod Tomlin időt kér.....nem hiszem el....de most komolyan....1 perce lett volna a csapatának.....
Klemó
40 mp-et lefuttat, majd egy hangyfasznyi időnél kikéri, hátha eladjuk
több mint 2 éve
Megint nem volt zászló......végig húzták Wattott.....erre baszod Tomlin időt kér.....nem hiszem el....de most komolyan....1 perce lett volna a csapatának.....
több mint 2 éve
Szédület.......megint fent Bush...folyamatosan őt keresik, vagyis azt, aki rájut.....3 yardot nyomott rá a TE....fogalma sincs.....
több mint 2 éve
Döbbenet.....10 yardra úgy megy pasz, hogy 3 yardra nincs senki körülötte....Bush...az embertől elmegy.....