NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Nem értem mit izgultok, egy tét nélküli statpad meccsMondjuk ez igaz. Részünkről nincs tétje...
Willie Parker
több mint 2 éve
BB egy hete lehozta a legjobb meccset a szezonban masfel negyed alatt. Ma a masodik felodoben fog iskolazni ne fossatok. Kis felidei elemzes, pici so, bors, kakukkfu, et voilà comme décembre...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Adni kellene minden meccsen 30 pont fórt, hogy hamarabb megkezdhessük a felzárkózást 😊Bármi lesz is a 4. Negyedben visszajön a Steelers és meccs leszCsak az a coki, ha már -30 pont van akkor...
KeyG
Reggio1914
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Nem értem mit izgultok, egy tét nélküli statpad meccs
több mint 2 éve
Jó lenne ha már nem lenne idén nyert meccs, akkor talán lesz változás.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Bármi lesz is a 4. Negyedben visszajön a Steelers és meccs leszCsak az a coki, ha már -30 pont van akkor...
KeyG
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Edmunds.....ott van mellette a célpont....és engedi a poszt.....komolyan nem hiszem el....ez értelmi fogyaték....
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Bármi lesz is a 4. Negyedben visszajön a Steelers és meccs lesz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Azon beszarok, hogy D-ben, mint ha nem lenne ILB sor....semmi.....van a DL, meg a Safety-k....az ILB-k folyamatosan úton....
több mint 2 éve
gedam
5 905
no hudliban kell közlekedni bennel. az oc egy szar. a néger pánter persze ellenünk beszurta az 1yardosra
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Az a baj, hogy minden ami designed és nem ötletszerű az O-ban az nem megy....Annyira látványosan szenved ebben Ben, hogy elképesztő.....és szépen adjuk a short Field-et a Titans számára...
több mint 2 éve
Igaza lesz Sütinek, nem lesz 5 first és kikapunk
több mint 2 éve
Elvist ki fogjuk baszni szezon végén.
több mint 2 éve
Klemó
5 660
30 yardos punt.....menjen a picsába....
több mint 2 éve
Mi ez komolyan?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Óriás bohócok vagyunk.
több mint 2 éve
Loudermilkkel megyünk goal stand-ben középen.....ez hihetetlen....Na, hát azért ez már a majdnem mindegy kategória volt. A visszahordásnál lett biztos a pontszerzés és a 3. és 8-nál a TD.
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Loudermilkkel megyünk goal stand-ben középen.....ez hihetetlen....
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Kikaptunk
több mint 2 éve
Mi volt a terve Heywardnak?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Klemó
5 660
3 és 8-at megint megcsinálnak.....3 misstackle....
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Végre Bushnál látok valamit.....
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Gondolom mára az a terv, h a DL megnyeri nekünk
több mint 2 éve
Megvette a 4IG, majd lesz hamarosan. Csak ki tudja mennyiért.már akinek van az a szar a csatornakínálatban. (tudom dugjam fel a diginek....)Na csocsika! Tök jó ez a vasárnap, ma nem kapott ki a Szpari..Csak mi nézzük
Bocsánatot kért már valamelyik szurkolótársam a többiektől, hogy ezt a szart kell majd nézniük az Aréna 4-en? 😀
Szokol
Willie Parker
gamerkr