NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans
több mint 2 éve
Na most már én is felkúrom magam, irgum-burgum...
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Bush nagyon szar.Penetráns.....úton van...egy nyomorult tackle nincs...de nem csak ő.....egyik ILB sincs a pályán szinte....ha túlmegy a futás a falon, akkor safety állít meg mindig.....de ezt nem teljesen nyomnám az ILB-k nyakába....nincs ez a D felkészítve a játékokra....messze a leggyengébb koordinátor páros van nálunk ki kell mondani....mind O, mind D oldalon borzalmasan gyenge a desing....
Tibi76
több mint 2 éve
13 yardos screen másodikra. Nem értem...
több mint 2 éve
Bush nagyon szar.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 2 éve
Ez hogy lett meg? 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mondom, nincs az a kurva ég, hogy megfogjunk egy harmadikat..
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Igen, most pont ott volt a rz is, és láttam 😄Schobert nem játszik? Még nem láttam a pályán (RZ-t nézek).Pont most látszott egy pillanatra
shagi0206
Reggio1914
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Schobert nem játszik? Még nem láttam a pályán (RZ-t nézek).Pont most látszott egy pillanatra
shagi0206
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Megint...Bush úton....semmi köze a playhez.....
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Fogtunk már meg ma third down kísérletet? Mármint leszámítva az elején a 3. és 15-öt.Heywardot szétveti az ideg....csak oda mehetett.a laszti....lemaradt Bush.....most megint pálya szélén játékos...15 yardos play.....
Szokol
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Anúgy mi szoktunk szerepelni a RedZoneban?Majd a negyedik negyedben...
Willie Parker
több mint 2 éve
Fogtunk már meg ma third down kísérletet? Mármint leszámítva az elején a 3. és 15-öt.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Schobert nem játszik? Még nem láttam a pályán (RZ-t nézek).
több mint 2 éve
Annyira nincs hangulata ennek a meccsnek, hogy az valami borzalom...
több mint 2 éve
Tobb first downotok van mint az Arizonanak a Lions ellen. 👍
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Azért ebben a drive-ban kapott egy kis hazai pályát a Titans 😊
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Nem volt az nagy tasli, de ha egy diofa talaloszekreny dol, akkor bajban a herendi keszlet.Persze nem, de amikor egy siminél megy a zászló, akkor 2 másodperccel a labda után egy borítás a QB-n.....az tök mindegy milyen....
RedFive
több mint 2 éve
Nem volt az nagy tasli, de ha egy diofa talaloszekreny dol, akkor bajban a herendi keszlet.
több mint 2 éve
Anúgy mi szoktunk szerepelni a RedZoneban?Ha pontot kapunk! 😀
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
Anúgy mi szoktunk szerepelni a RedZoneban?
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Winning mentality bazdmg! 😀No és false start....komolyan bohózat.....Te olyan aranyos vagy, hogy így idegeskedsz! 😀
Klemó
Szokol
több mint 2 éve
Három!
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Nem értem, hogy ezeket hogy nézik el a bírók......
több mint 2 éve
No és false start....komolyan bohózat.....Te olyan aranyos vagy, hogy így idegeskedsz! 😀
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 660
No és false start....komolyan bohózat.....