San Diego Chargers - Miami Dolphins
több mint 8 éve
nem banom, ha jon egy ALONSO pick6, megmentene a hetemmondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
Sixo
Stez
több mint 8 éve
Woooooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooo!
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Kikikikiko kikikiraly!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsAhogy azt móricka elképzelte
Stez
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nem banom, ha jon egy Maxwell pick6, megmentene a hetemmondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
Sixo
több mint 8 éve
EZAZZZZZZ ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 8 éve
hát szép önfellációnak lehettünk tanúi
több mint 8 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
több mint 8 éve
Már majdnem el is jutottak. Pár yard kell, órafuttatással.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccs
több mint 8 éve
bent van. Jo meccs ez.szokasos Miami meccs, idegtépő , eddig ezekből jól jöttünk ki
ulpianus
több mint 8 éve
bent van. Jo meccs ez.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
semmi zaszló, semmi hibázás. ló**
több mint 8 éve
Na, ez mi volt, ha nem DPI?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
egyebkent tanny meg nagyon jol jatszik, azt kell hogy mondjama hosszu labdak nagyon ülnek
több mint 8 éve
Ajayi ma nem sok pontot hoz Fantasy-ban egyelőresajna nem lesz meg neki a 100 yard sem
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Ajayi ma nem sok pontot hoz Fantasy-ban egyelőre
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
létezik ilyen, hogy nem mi kapjuk a büntetést?ugy szétcsapkodnam a fobiro fejet
Ventura
több mint 8 éve
létezik ilyen, hogy nem mi kapjuk a büntetést?
több mint 8 éve
na vegre nem ellenunk
több mint 8 éve
ahhh. ön-kaliforgia
több mint 8 éve
Nezse, bzmg - a sok 1st by penalty, pcsábaes az idegesito hogy mindig 3rd downnal, és lefarad a def
Paradoxon_MIA
több mint 8 éve
Nezse, bzmg - a sok 1st by penalty, pcsába
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Ezt amúgy sose fogja nekem senki megmagyarázni - ha tudja, hogy fújnak a fogásra, akkor mi a fenének ragadja meg? Értem én, hogy adrenalin meg minden egyéb, de ha ennyire rááll a zebrák zászlója, akkor b+, uralkodik és nem fogdos
Believe In Your 'Fins!