San Diego Chargers - Miami Dolphins
több mint 9 éve
nem banom, ha jon egy ALONSO pick6, megmentene a hetemmondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
Sixo
Stez
több mint 9 éve
Woooooooooooooooooooohoooooooooooooooooooooooooooo!
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Kikikikiko kikikiraly!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsAhogy azt móricka elképzelte
Stez
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
nem banom, ha jon egy Maxwell pick6, megmentene a hetemmondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
Sixo
több mint 9 éve
EZAZZZZZZ ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 9 éve
hát szép önfellációnak lehettünk tanúi
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 9 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccsne magyarázz
Stez
több mint 9 éve
Már majdnem el is jutottak. Pár yard kell, órafuttatással.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
mondjuk semmi dolga a SD-nek, csak elmenedzselni FG-ig az orat, elegge a kezukben a meccs
több mint 9 éve
bent van. Jo meccs ez.szokasos Miami meccs, idegtépő , eddig ezekből jól jöttünk ki
ulpianus
több mint 9 éve
bent van. Jo meccs ez.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
semmi zaszló, semmi hibázás. ló**
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 9 éve
Na, ez mi volt, ha nem DPI?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
egyebkent tanny meg nagyon jol jatszik, azt kell hogy mondjama hosszu labdak nagyon ülnek
több mint 9 éve
Ajayi ma nem sok pontot hoz Fantasy-ban egyelőresajna nem lesz meg neki a 100 yard sem
Paradoxon_MIA
több mint 9 éve
Ajayi ma nem sok pontot hoz Fantasy-ban egyelőre
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
létezik ilyen, hogy nem mi kapjuk a büntetést?ugy szétcsapkodnam a fobiro fejet
Ventura
több mint 9 éve
létezik ilyen, hogy nem mi kapjuk a büntetést?
több mint 9 éve
na vegre nem ellenunk
több mint 9 éve
ahhh. ön-kaliforgia
több mint 9 éve
Nezse, bzmg - a sok 1st by penalty, pcsábaes az idegesito hogy mindig 3rd downnal, és lefarad a def
Paradoxon_MIA
több mint 9 éve
Nezse, bzmg - a sok 1st by penalty, pcsába
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ezt amúgy sose fogja nekem senki megmagyarázni - ha tudja, hogy fújnak a fogásra, akkor mi a fenének ragadja meg? Értem én, hogy adrenalin meg minden egyéb, de ha ennyire rááll a zebrák zászlója, akkor b+, uralkodik és nem fogdos
Believe In Your 'Fins!