NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
egy-egy szar meccs belefér. amúgy kurvajó a védelmetek 😉emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ezt Te sem gondoltad komolyan!emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
több mint 10 éve
na az Darwin díj lett volnaTD örömében elesett :o))Lényeg, hogy nem sérült meg.
Cardinalis
Rozo
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Nem tudtad? Ők olyan ékessége az NFC-nek, mint férfinek a farka.emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Legjobbkor nem jo az extra pont is...
több mint 10 éve
TD örömében elesett :o))Lényeg, hogy nem sérült meg.
Cardinalis
több mint 10 éve
bmeg az öreg komphajó bepöfögött.. közben elfáradt 😀Akármi is lesz ennek a vége, cardsék büszkék lehetnek majd a csapatukra.nem tehetünk róla, hogy ilyen fostalicska a játékvezetés
dankodavid
Löfli
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
bazz+, kimaradt az extra...
több mint 10 éve
catman baszod 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
több mint 10 éve
TD örömében elesett :o))
több mint 10 éve
Palmer megfutja, ilyen letezik?!
több mint 10 éve
Itt a kívánt zászlód 😀na, ezt mi kaptuk 😕
Bbandi90

Don't blink!
több mint 10 éve
emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.
több mint 10 éve
sprinter palmer

Don't blink!
több mint 10 éve
Itt a kívánt zászlód 😀
több mint 10 éve
Kérdem én, mi folyik itt Gyöngyösön?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
na az ilyen meccset lehetne megóvni, lenne mit mutatni hol volt hiba!
több mint 10 éve
And that's another 1,000-yard season for @LarryFitzgerald.
több mint 10 éve
na most remélem megint bedobnak vagy 5 sárgát megint ha nem megy nekik
több mint 10 éve
Ez meg lejárt támadóidő volt, nem?Le hát, én már ezen csak nevetni tudok...
Bbandi90
több mint 10 éve
bazdmeg ez CSALÁS!!!!