San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 8 éve
elviseljük, csak nem így. ha bucira venek mert sokkal jobb a másik akkor a mieink szidjuk. de itt az Arizona Zebras vert el minket. ez van.
több mint 8 éve
Josszi
3 365
örüljünk a mai teljesitménynek, az idei legjobbat nyújtotta a társaság, Draughn, Bell csupa kellemes meglepetés volt ma..
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Danny
1 717
El kell viselni a vereseget is sracok, mi mar csak tudjuk
több mint 8 éve
ezt küldöm is OrbánnakInnen ismerszik meg egy jo csapst, ha szaruk jatszik is behuzza a meccset!...főleg ha a bírók is jól megtámogatják!
Danny
Alabama Niners
több mint 8 éve
Csúnya játékkal, csúnya bírói teljesítménnyel, de behúzta a csapat.Már csak a 'hawks kapjon ki ma. 😊
több mint 8 éve
ASR10
135
a bírókon ment el, mondjuk ki..egy kicsit stabilabb O fallal meglett volna ez a meccs... birókkal nem foglalkoznék 😀nem az OL falon ment ma el szerintem
Josszi
Alabama Niners
több mint 8 éve
9-2.... Jo ejt 😂grat szilent 😊 kezeket ám a paplan fölé
silent7939
több mint 8 éve
Innen ismerszik meg egy jo csapst, ha szaruk jatszik is behuzza a meccset!...főleg ha a bírók is jól megtámogatják!
Danny
több mint 8 éve
9-2.... Jo ejt 😂
több mint 8 éve
egy kicsit stabilabb O fallal meglett volna ez a meccs... birókkal nem foglalkoznék 😀nem az OL falon ment ma el szerintem
Josszi
több mint 8 éve
ezzel a mai játékkal meg vagyok elégedve, nem érdemeltünk vereséget!
több mint 8 éve
Danny
1 717
Innen ismerszik meg egy jo csapst, ha szaruk jatszik is behuzza a meccset!
több mint 8 éve
2y hiányzott....a Baltimore ellen se sokkal több kellett 😛
Alabama Niners
több mint 8 éve
Josszi
3 365
egy kicsit stabilabb O fallal meglett volna ez a meccs... birókkal nem foglalkoznék 😀
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Danny
1 717
Kilencnek jo lesz ez isahhoz több kell az elithez, mint 8 nyert meccsEzt Te sem gondoltad komolyan!emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
Danny
petey
több mint 8 éve
Mi lett volna a SB run eveben ha akkor is itt van 😉lehet h korai a comingoutom.. de kezdem megkedvelni a Szöszit 😀let the Sunshine in 😊
Josszi
petey
több mint 8 éve
2y hiányzott....
több mint 8 éve
lehet h korai a comingoutom.. de kezdem megkedvelni a Szöszit 😀let the Sunshine in 😊
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 365
MekkelekDonald azért kidobta a labdát a szereléskornehogy túllazuljon
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
nem igaz, hogy nem tudjuk megállítani a play actiont
több mint 8 éve
Josszi
3 365
lehet h korai a comingoutom.. de kezdem megkedvelni a Szöszit 😀
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
ahhoz több kell az elithez, mint 8 nyert meccsEzt Te sem gondoltad komolyan!emlékeim szerint vmelyik évben ugyanígy dobálták a kamu zászlókat a Cardsra a 49ers ellen, remélem akkor is ennyire ki voltatok akadva. Nekem sem tetszik amit látok, abszolút nem érdemlünk győzelmet, de ami azt illeti a 49ers sem nyűgözött le. Mind2 csapat über szarul játszik, csak ez nekünk kicsit kellemetlenebb, elvégre a labda mind2 oldalán ott vagyunk az elitben.oppardon, hol?
shagi0206
petey
Danny
több mint 8 éve
MekkelekDonald azért kidobta a labdát a szereléskor
több mint 8 éve
inkább az ürgebőrbe bújt békaemberekéAkármelyik csapat kászálódik ki győztesül ebből a fostengerből, valami díjat neki 😀a kinai mosodások összeesküvése, vagy a sárga kelme gyártó titkos ligáé
Mek
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 365
Akármelyik csapat kászálódik ki győztesül ebből a fostengerből, valami díjat neki 😀a kinai mosodások összeesküvése, vagy a sárga kelme gyártó titkos ligáé
Mek
The Amazing Racoon