San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 8 éve
rá még trükkös passzt is lehet hívni, mert QB volt az egyetemenBell faszán nyomul!bizony!! meg van a mi kis Gronkunk 😀 kicsit savanyú de a miénk..
Alabama Niners
Josszi
több mint 8 éve
Josszi
3 367
azért bármi lesz a vége.. de egy po contender csapat ellen egyenlítettünk emberek..
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
csupe rossz hír :o((INJURY UPDATE: #AZCardinals RB Andre Ellington (left foot) is questionable to return.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
na hálisten nincs semmi bajod, olyan csendben voltál már aggódtam 😊Leülhetsz, megkaptad a 3mp-nyi hírverést.Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
dankodavid
Rozo
több mint 8 éve
Josszi
3 367
Bell faszán nyomul!bizony!! meg van a mi kis Gronkunk 😀 kicsit savanyú de a miénk..
Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Jöhetne már az az alázás, én érzem szarul magam
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Bell faszán nyomul!
több mint 8 éve
Leülhetsz, megkaptad a 3mp-nyi hírverést.Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
dankodavid
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
Pont arra gondoltam, vehetne valami magassarkút, a csapattársainak tuti bejönnek, és nőne tíz centit, akkor talán nem kapná el a talajmenti fagy.Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
jééé, Torrey is játszik?
több mint 8 éve
Rapunzel befűzte az oktatófilmet.valaki emlegetett régen valami Matyikát
dankodavid
több mint 8 éve
Boldin! szép!
több mint 8 éve
ez megy:király vagy
mamahd.com/watch-carolina-live-stream-free-online-1.html
Cardinalis
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
INJURY UPDATE: #AZCardinals RB Chris Johnson (left knee) is questionable to return.
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Nalam nem
több mint 8 éve
Cardinalis
5 801
ez megy:mamahd.com/watch-carolina-live-stream-free-online-1.html
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Másnál is kifingott a stream?aha
Rozo
több mint 8 éve