NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
több mint 10 éve
Mégis megtetted... Interesting.Hű te aztán könnyen megítélsz embereket! Azért mert nem szoktam sűrűn fórumozni már elég régen Cards drukker vagyok!De leszarom mit magyarázkodjak egy 49ers drukkernek!😀ez többről szól, de nem vágod. idén pattantál a bandwagonra?Jobb álmodozni mint 1/1-re játszani! 😀De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
Rattlesnake
petey
Rattlesnake
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Hű te aztán könnyen megítélsz embereket! Azért mert nem szoktam sűrűn fórumozni már elég régen Cards drukker vagyok!De leszarom mit magyarázkodjak egy 49ers drukkernek!😀ez többről szól, de nem vágod. idén pattantál a bandwagonra?Jobb álmodozni mint 1/1-re játszani! 😀De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
Rattlesnake
petey
több mint 10 éve
Powers bakker... :o((INJURY UPDATE: #AZCardinals CB Jerraud Powers (right calf) is doubtful to return.
Cardinalis
több mint 10 éve
Mondanám, hogy szép támadás volt a 49ers-től, de a védelem balfaszkodott.ez csak természetes!
Fucu
több mint 10 éve
az elit D-t..Akkor el lehet gondolkozni, ha a D-d éppen a Gabber-Vance duó szopatja.
dankodavidAkkor el lehet gondolkozni, ha a D-d éppen a Gabber-Vance duó szopatja.touché
dankodavid
petey
több mint 10 éve
Mondanám, hogy szép támadás volt a 49ers-től, de a védelem balfaszkodott.mondjad nyugodtan nem sértődök meg 😀
Fucu
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
Mondanám, hogy szép támadás volt a 49ers-től, de a védelem balfaszkodott.Abba hagyhatnák, de gyorsan.
Fucu
több mint 10 éve
Mondanám, hogy szép támadás volt a 49ers-től, de a védelem balfaszkodott.
több mint 10 éve
Akkor el lehet gondolkozni, ha a D-d éppen a Gabber-Vance duó szopatja.
dankodavid
Akkor el lehet gondolkozni, ha a D-d éppen a Gabber-Vance duó szopatja.touché
dankodavid
több mint 10 éve
Akkor el lehet gondolkozni, ha a D-d éppen a Gabbert-Vance duó szopatja.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
ott a TD!!! Vance!!!mondtam én hogymegtört a jég nála 😀😀😀D
Alabama Niners
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
ez többről szól, de nem vágod. idén pattantál a bandwagonra?Jobb álmodozni mint 1/1-re játszani! 😀De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
Rattlesnake
több mint 10 éve
ott a TD!!! Vance!!!
több mint 10 éve
Na meccs van!😀
több mint 10 éve
gyors válasz... :o((
több mint 10 éve
volt már fordítva is, meg lesz is..meg jövőre, meg azután.De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
Fucu
több mint 10 éve
meg jövőre, meg azután.De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
több mint 10 éve
Jobb álmodozni mint 1/1-re játszani! 😀De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
több mint 10 éve
én, valami gond van vele? vagy mi? egy fostalicska csapatot nem bír lenyomni a Cards csak csilliárd lehetőséggel.Ezt pont te mondod??? XDAzért ezek után illene szétdobálni ezt a D-t és pontesővel nyerni.ezek után illene picit csendben lenni
Rozo
petey
Rozo
én jót szórakozom azon hogy azt hiszitek mekkora királyság ez 😀
több mint 10 éve
BELLdozer elindult!
több mint 10 éve
Powers bakker... :o((
több mint 10 éve
19-re is lehet lapot húzni és nyerni. 😊De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo
ASR10
több mint 10 éve
De frusztráltak vagytok. 😊frusztráltak? mi tudjuk mi lesz velünk idén, ti álmodoztok ezzel a csapattal SB-ról..😉
Rozo