San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
azoknál az amcsiknál ne számítana, akik simán képesek lelépni egy szoros meccsről is, csak hogy elkerüljék a dugót? azon a részen meg aztán pláne brutális a helyzet ilyen térenez igaz, de ettől aligha változott sokat a nézők összetétele. Ugye nem minden SF szurkoló a belvárosban lakik. A Stick sem völt közel, ez pedig messze, de az amcsiknál ez nem annyira számít.Alabama NinersA szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama Ninersez már annyira technológiailag fejlett stadion, hogy a nézők egy része kiborgokból áll
viccen kívül meg a Levi's Stadium elég messze van SF belvárosától, sokkal messzebb, mint a Candlestickbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Kaep nem futik már?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
De az nem 2007 környéke, és pláne nem 16 kezdő meccsen.Nick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.iktriadGarrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
Hasselbeck semdrew stanton tavaly nem dobott int-tDexxter TailorNick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.iktriadGarrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
O_O Akkor viszont idén visszaesett a teljesítménye.drew stanton tavaly nem dobott int-tDexxter TailorNick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.iktriadGarrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
ez igaz, de ettől aligha változott sokat a nézők összetétele. Ugye nem minden SF szurkoló a belvárosban lakik. A Stick sem völt közel, ez pedig messze, de az amcsiknál ez nem annyira számít.A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama Ninersez már annyira technológiailag fejlett stadion, hogy a nézők egy része kiborgokból áll
viccen kívül meg a Levi's Stadium elég messze van SF belvárosától, sokkal messzebb, mint a Candlestickbaggio
több mint 9 éve
drew stanton tavaly nem dobott int-tNick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.iktriadGarrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
Mi újság Texasban az NCAA meccseken?A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama Ninersez már annyira technológiailag fejlett stadion, hogy a nézők egy része kiborgokból áll
több mint 9 éve
Nick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.Garrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama Ninersez már annyira technológiailag fejlett stadion, hogy a nézők egy része kiborgokból áll
viccen kívül meg a Levi's Stadium elég messze van SF belvárosától, sokkal messzebb, mint a Candlestick
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
akik meg akarják ízlelni a győzelem ízét!Vagy végleg kiábrándult Oakland fanok.iktriadA szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama NinersÚj stadion, ide csak új szurkolók jönnek, akik eddig még nem néztek NFL-t. Divatfanok.Stez
több mint 9 éve
Vagy végleg kiábrándult Oakland fanok.A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama NinersÚj stadion, ide csak új szurkolók jönnek, akik eddig még nem néztek NFL-t. Divatfanok.Stez
több mint 9 éve
Garrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.
több mint 9 éve
A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama NinersÚj stadion, ide csak új szurkolók jönnek, akik eddig még nem néztek NFL-t. Divatfanok.
több mint 9 éve
A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.Alabama NinersVannak, akik nem szeretnek Levi's farmerban meccsre menni, ezért inkább otthon maradnak.
több mint 9 éve
A szurkolók mitől lennének mások a Levi's-ban mint a Candelstickben? Nem tudok róla, hogy emiatt bérleteket adtak volna vissza. Szerintem ez ordas baromság.
több mint 9 éve
Garrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.Nem franchise?Sixo67Mit akarsz, már 3 egész meccse nem dobott picksixet. Egyéni csúcs!iktriadKopernik megoldja hogy legyen pontGinolaHát azért ebben a műfajban még nem egy Bortles.Sixo67
több mint 9 éve
ez a meccs el is dőlt, jóéccakát!nfl_loverbaggio, te vagy az?
több mint 9 éve
Nem franchise?Mit akarsz, már 3 egész meccse nem dobott picksixet. Egyéni csúcs!iktriadKopernik megoldja hogy legyen pontGinolaHát azért ebben a műfajban még nem egy Bortles.Sixo67
több mint 9 éve
Az majd 3 hét múlva lesz.Nyilván nem, de naivan elhittem, hogy egyszer kibírunk Bortles nélkül negyed órát.Stezneked még csak most? 😀Dexxter TailorKezd baromi unalmas lenni a téma.StezKopernik megoldja hogy legyen pontGinolaHát azért ebben a műfajban még nem egy Bortles.Sixo67
több mint 9 éve
nfl_lover
912
ez a meccs el is dőlt, jóéccakát!
több mint 9 éve
Ginola
136
Nem lesz 4-es sorozat ,bar megnezem mikor dob megint Sherman fele😊Mit akarsz, már 3 egész meccse nem dobott picksixet. Egyéni csúcs!iktriadKopernik megoldja hogy legyen pontGinolaHát azért ebben a műfajban még nem egy Bortles.Sixo67
több mint 9 éve
Oda a 6-3nak. 😕iktriadmég kimaradhat az xp
több mint 9 éve
Oda a 6-3nak. 😕