San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
lehet, hogy megsérült?á dehogy Ricsi, színészkedik
több mint 9 éve
Montana
635
De jól kezdõdik 😕
több mint 9 éve
Amúgy nem.Én kérek elnézést.iktriadEz a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?Sixo67
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadFriscóban a himnuszt is langyin kell előadni? 😛
több mint 9 éve
Fura ,hogy ezt pont te mondod.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereketStez
több mint 9 éve
Kemény vagyok mint a Rambo III.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereketStez
több mint 9 éve
Én kérek elnézést.Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?Sixo67
több mint 9 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadlegyen szíved, nem kell játszani a kemény gyereket
több mint 9 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...iktriadAzt amúgy vágod, hogy Bortles a draft előtt őt nevezte meg kedvenc előadójának?
több mint 9 éve
Ez a himnusz már-már Pitbull kategóriás volt...
több mint 9 éve
legyen döntetlen!
több mint 9 éve
Előzetesem a helyszínről: insidehandoff.com/2014/11/28/seattle-seahawks-at-san-francisco-49ers-instant-preview/(Benne egy olyan sérülés amiről szerintem még senki nem írt sehol)
http://insidehandoff.com/
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Én már tudom miért voltunk ilyen szarok mind2 oldalon... Pitbull nekünk nyomta az elő koncertet 😀
több mint 9 éve
egonj
149
a pulykától senki, a Pitbull koncert viszont gyilkos voltStezMég változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?iktriadJól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
Kicsit félek is hogy félidőre átér San Franciscoba 😀
HTTR
több mint 9 éve
a pulykától senki, a Pitbull koncert viszont gyilkos voltMég változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?iktriadJól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
több mint 9 éve
Még változhat a dolog? Ki van dögrováson közületek a pulykától?Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerintHöri
több mint 9 éve
Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799jelen állás szerint
több mint 9 éve
csak azt tudom mondani, amit az Eagles meccs előtt isgo Colts!
több mint 9 éve
egonj
149
Jól emlékszem, ti jöttök vissza Ricsivel?balazs799
Igen, jönnek!
Remélem ez már meccs lesz.
HTTR