San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 9 éve
Tessék, ex ChiefJakehomerIdénre nagyon menők lettek az ex-Chief-ek.
több mint 9 éve
nfl_lover
912
u r too hot, almost on fire!Érik a picksixPM_the_sheriffVagy a Lynchelés.iktriad
több mint 9 éve
jé, és tényleg 😊 mondjuk 2009 óta azért változott a helyzet, van jó pár játékvezető, aki követi az egyetemi focit ispedig voltam, csak abbahagytam, mikor realizálódott bennem, hogy hiába az ncaa szabályok, a magyar bírók ugyanúgy csak és kizárólag az nfl meccseket nézikbaggiotudtommal baggio nem zebra, legalábbis még nem találkoztam vele 😀Dexxter TailorTe? 😛JakehomerNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
Érik a picksixPM_the_sheriffVagy a Lynchelés.
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Ez sztem TD volt.
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Érik a picksix
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Ez legyen a theme songod, már ami az NCAAt illeti:pedig voltam, csak abbahagytam, mikor realizálódott bennem, hogy hiába az ncaa szabályok, a magyar bírók ugyanúgy csak és kizárólag az nfl meccseket nézikbaggiotudtommal baggio nem zebra, legalábbis még nem találkoztam vele 😀Dexxter TailorTe? 😛JakehomerNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
nfl_lover
912
najó, ez a meccs tényleg eldőlt, de tökre komolyan #medvedisznóember
több mint 9 éve
borzalmas ez a SF O...fogalmuk sincs, mit akarnak játszani, de azt mondjuk remekül csináljáknfl_loverRomán OCjük van, szóval 1 gólra azért jók lesznek.
több mint 9 éve
pedig voltam, csak abbahagytam, mikor realizálódott bennem, hogy hiába az ncaa szabályok, a magyar bírók ugyanúgy csak és kizárólag az nfl meccseket néziktudtommal baggio nem zebra, legalábbis még nem találkoztam vele 😀Dexxter TailorTe? 😛JakehomerNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Baggio sas, ez az előző meccsen kiderült. Minnesota meccseken néha viking is.tudtommal baggio nem zebra, legalábbis még nem találkoztam vele 😀Dexxter TailorTe? 😛JakehomerNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a picsbe, csak altatunk...najó ezt még én se hiszem el
több mint 9 éve
Sobri 😀Puhl Sanyi?iktriadNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
tudtommal baggio nem zebra, legalábbis még nem találkoztam vele 😀Te? 😛JakehomerNekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
Te? 😛Nekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
nfl_lover
912
borzalmas ez a SF O...fogalmuk sincs, mit akarnak játszani, de azt mondjuk remekül csinálják
több mint 9 éve
Puhl Sanyi?Nekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestettebaggio
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Jó újra a taalyi D-t látni. Karcolunk rendesen!
több mint 9 éve
Nekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.Jakehomeró hogyne, egy magyar játékvezető még a kocsija motorháztetejére is ráfestette
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Gararrd sem, ha már itt tartunk.Hasselbeck semStezdrew stanton tavaly nem dobott int-tDexxter TailorNick Folesnak tavaly nemcsak majdnem sikerült.iktriadGarrardnak 2 pickje (0 picksix) volt 2007ben. Összesen.iktriadNem nagy cucc , Jason Campbell-nek is majdnem sikerült.Sixo67
több mint 9 éve
Nekem eddig a meccs nagy meglepetése, hogy létezik olyan, hogy Kaepernick fan.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
ótvar a passzjátékunk