San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
Nyugalom már, jó lesz az, Róma sem 1 nap alatt épült fel.Woolen&Jackson a két új kedvenc playám.nincs nfl szintű CBnk
akdestroyer
braxa88
Egy kibaszott rebuild legelején vagyunk.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Woolen&Jackson a két új kedvenc playám.nincs nfl szintű CBnk
akdestroyer
több mint 2 éve
A 1000. kivédekezett drive, 3&hosszú, jönni fog a def flag.Jött is...
akdestroyer
több mint 2 éve
braxa88
12 534
remélem DK kap az életben egy olyan QBt aki mer felé dobni
több mint 2 éve
braxa88
12 534
A 8-as számú védőnket nem lehet elzavarni a faszba? Valami kamuindokkal küldjük már el az éjjelnappaliba sörért, vagy a fasztudja, csak ne lábatlankodjon itt.az új amadi. 3.down kivédekezve de repül a sárga
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
A 1000. kivédekezett drive, 3&hosszú, jönni fog a def flag.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
A 8-as számú védőnket nem lehet elzavarni a faszba? Valami kamuindokkal küldjük már el az éjjelnappaliba sörért, vagy a fasztudja, csak ne lábatlankodjon itt.
több mint 2 éve
Ennek a playnek az a neve h Dirty Diana by Michael Jackson
több mint 2 éve
Legalább ez a fantasymnak jót tett.
több mint 2 éve
En szivesebben neznem Garoppolot hawks mezben valami ertelmes nem tul sulyos fizuert mint GenotKoszi, most a hawks fanoknak, ha 5-10 kozott lenne pick unk qb-t valasztanatok vagy vedot es seattlebe hozni Garoppolot ?(persze ide is el h jo szezonja van a 49 ers el)szerintem előbb vágnának eret
Fantomas0429
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 2 éve
Valaki Hubertusra költi, valaki önsanyargatásra 😀😀Nem elég, hogy ocsortány retek szarok vagyunk. Meg a gamepassnek is eltűnt telón az a funkciója, hogy le tudjam tenni kis ablakba, hogy tudjak közben itt epét hányni. Vagy béna vagyok.Szóval te fizettél százvalahány dollárt azért hogy egész évben HDban nézhesd ezt a szart, amit gameplan címen előadunk+az orbitális chokerkedéseket?
Hanni
Respect haver, tudsz élni. 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
Koszi, most a hawks fanoknak, ha 5-10 kozott lenne pick unk qb-t valasztanatok vagy vedot es seattlebe hozni Garoppolot ?(persze ide is el h jo szezonja van a 49 ers el)szerintem előbb vágnának eret
Fantomas0429
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
Nem elég, hogy ocsortány retek szarok vagyunk. Meg a gamepassnek is eltűnt telón az a funkciója, hogy le tudjam tenni kis ablakba, hogy tudjak közben itt epét hányni. Vagy béna vagyok.Szóval te fizettél százvalahány dollárt azért hogy egész évben HDban nézhesd ezt a szart, amit gameplan címen előadunk+az orbitális chokerkedéseket?
Hanni
Respect haver, tudsz élni. 😀
több mint 2 éve
eddig nem volt semmi, de most vitték le szerintem bokatöréssel a jövő QB-jét, bocs ha nem veszem poénnak a minősítést pár perc játék után.Ez nem volt túl PC hozzászólás.Te? Itt? Hogyhogy?haha buzis vicc haha
Hamarabb zárt ma a Kék Osztriga? 😊
akdestroyer
Amúgy meg milyen buzik, ott nem kagylólevest szolgálnak fel?
Nem tudom, csak érdeklődöm, te jársz oda. 😀
(Adjuk már meg a módját az egymással kommentelésnek, köszi.)
akdestroyer
több mint 2 éve
Nem elég, hogy ocsortány retek szarok vagyunk. Meg a gamepassnek is eltűnt telón az a funkciója, hogy le tudjam tenni kis ablakba, hogy tudjak közben itt epét hányni. Vagy béna vagyok.
több mint 2 éve
Mr. Bosa odabasz
több mint 2 éve
akdestroyer
4 743
Ez nem volt túl PC hozzászólás.Te? Itt? Hogyhogy?haha buzis vicc haha
Hamarabb zárt ma a Kék Osztriga? 😊
akdestroyer
Amúgy meg milyen buzik, ott nem kagylólevest szolgálnak fel?
Nem tudom, csak érdeklődöm, te jársz oda. 😀
(Adjuk már meg a módját az egymással kommentelésnek, köszi.)
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Koszi, most a hawks fanoknak, ha 5-10 kozott lenne pick unk qb-t valasztanatok vagy vedot es seattlebe hozni Garoppolot ?(persze ide is el h jo szezonja van a 49 ers el)