Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Nah nézzük a kezdőt:Nyílván nem elit a többi játékos sem de ha megnézet hogy minden játékos szinte kukázott vagy késői draft Goff neg 1 per 1es .Úgy veszem észre, vannak azért más gondok is Goffon kívül.Jó oké 1 csapat de Ramsnek egyértelműen Goff a gyengesége mig pl Chigagonák azért több baj van.Mindjárt érkeznek a Bears-drukkerek... 😊Azok a csapatok nem a playoffért küzdenekAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi
southmiki
empty taxi
southmiki
nagylaza
southmiki
RB: Akers, 2. körös pick
WR-ek: Woods jó pénzért jött FA-n Buffaloból, Kupp 3. körös, Reynolds 4. körös
TE: Everett 2. kör
OL: Noteboom 3. kör, Edwards 5. kör, Blythe őt tényleg kukázták a Coltstól, Corbettért cseréltek a Bronws-szal, Havenstein 2. kör
DL: Donald és Brockers 1. kör, Joseph-Day 6. kör
ED: Floyd FA-igazolás, Ebukam 4. kör
LB: Youngért cseréltek a Ravens-szel, Reeder kukázás
CB: Ramsey igen drága trade a Jags-szel, Hill és Williams kukázás
S: Johnson 3. kör, Fuller 6. kör
Bőven van itt olyan játékos akibe tettek bőven erőforrást Goffon kívül.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Al
592
Remélem legalább a Seattle drukkerek jól szórakoztak, ha máson nem, akkor a kabaré tréfáinkon. A többieknek ezen a meccsen esélyük nem volt szórakozásra (pedig mi mindent megtettünk).
több mint 3 éve
southmiki
646
Nyílván nem elit a többi játékos sem de ha megnézet hogy minden játékos szinte kukázott vagy késői draft Goff neg 1 per 1es .Úgy veszem észre, vannak azért más gondok is Goffon kívül.Jó oké 1 csapat de Ramsnek egyértelműen Goff a gyengesége mig pl Chigagonák azért több baj van.Mindjárt érkeznek a Bears-drukkerek... 😊Azok a csapatok nem a playoffért küzdenekAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi
southmiki
empty taxi
southmiki
nagylaza
több mint 3 éve
Fitzmagic-et amúgy mi draftoltuk. 😀Nen kibaszni csak mellé hozni kevéspénzért egy irányítot Minshaw vagy Fitzmagic bár én a GM-et küldeném el mert pocsék munkát végez. Goff óta nincs 1 kör, elötte se jotteg be a Pickkek.Szerintem 2022-ig nem basszuk ki úgyse. Sajnos.Én mos ületném le Goff-ot. Értelme nincs. De legalább szarul érezné magát...Amúgy jóvöre én is a nyakára hozznák egy Qb (nyilván nem Draftról) hátga észbe kap és javul a játéka ,ha meg nem akkor irány a pad.
Pizsama
southmiki
Pizsama
southmiki
Snead-et én is kirúgnám.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 3 éve
southmiki
646
Nen kibaszni csak mellé hozni kevéspénzért egy irányítot Minshaw vagy Fitzmagic bár én a GM-et küldeném el mert pocsék munkát végez. Goff óta nincs 1 kör, elötte se jotteg be a Pickkek.Szerintem 2022-ig nem basszuk ki úgyse. Sajnos.Én mos ületném le Goff-ot. Értelme nincs. De legalább szarul érezné magát...Amúgy jóvöre én is a nyakára hozznák egy Qb (nyilván nem Draftról) hátga észbe kap és javul a játéka ,ha meg nem akkor irány a pad.
Pizsama
southmiki
Pizsama
több mint 3 éve
Úgy veszem észre, vannak azért más gondok is Goffon kívül.Jó oké 1 csapat de Ramsnek egyértelműen Goff a gyengesége mig pl Chigagonák azért több baj van.Mindjárt érkeznek a Bears-drukkerek... 😊Azok a csapatok nem a playoffért küzdenekAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi
southmiki
empty taxi
southmiki
több mint 3 éve
12th member
1 053
Valami olyat mondtak, hogy a saját akaratából letette a földre a labdát, ezzel feladta a játékot, onnét halott a play.jó tudni hogy ilyen is van 😀 én azt hittem csak irányítókra van ilyen ha becsúsznak
tomz
több mint 3 éve
De szar hogy nincsenek nezok 😕
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 345
Valami olyat mondtak, hogy a saját akaratából letette a földre a labdát, ezzel feladta a játékot, onnét halott a play.
több mint 3 éve
Ez hogy nem lett a mienk?Feladta magát a wr, és olyankor halottá válik a labda
akdestroyer
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
12th member
1 053
miért nem miénk lett? 😀
több mint 3 éve
southmiki
646
Jó oké 1 csapat de Ramsnek egyértelműen Goff a gyengesége mig pl Chigagonák azért több baj van.Mindjárt érkeznek a Bears-drukkerek... 😊Azok a csapatok nem a playoffért küzdenekAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi
southmiki
empty taxi
több mint 3 éve
Szerintem jó döntést hoztak.
több mint 3 éve
XDDD
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Szerintem 2022-ig nem basszuk ki úgyse. Sajnos.Én mos ületném le Goff-ot. Értelme nincs. De legalább szarul érezné magát...Amúgy jóvöre én is a nyakára hozznák egy Qb (nyilván nem Draftról) hátga észbe kap és javul a játéka ,ha meg nem akkor irány a pad.
Pizsama
southmiki
több mint 3 éve
Ez hihetetlen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 345
Ez szép megkoronázása volt a mai meccsnek.
több mint 3 éve
na ilyet még nem láttam
több mint 3 éve
ez a Rams olyan, mint a Grossmannos Bearsálom védelem, de egy totál fogalmatlan qb, így esélytelenek
a Seattle viszont NFC döntőig, ha nem jön előbb a GB, mástól nem fognak kikapni, a többi irányító nem olyan akitől félni kéne, Wilson meg zseni, megoldja annyiszor, hogy nyerjenek
közben az év idiótasága Reynoldstól 😊
több mint 3 éve
southmiki
646
Én mos ületném le Goff-ot. Értelme nincs. De legalább szarul érezné magát...Amúgy jóvöre én is a nyakára hozznák egy Qb (nyilván nem Draftról) hátga észbe kap és javul a játéka ,ha meg nem akkor irány a pad.
Pizsama
több mint 3 éve
Mindjárt érkeznek a Bears-drukkerek... 😊Azok a csapatok nem a playoffért küzdenekAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi
southmiki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én mos ületném le Goff-ot. Értelme nincs. De legalább szarul érezné magát...
több mint 3 éve
tudjátok mi a legidegesítőbb? hogy ez a Rams, akik két hete nem csináltak semmit, jövő héten olyan simán elpicsáznak minket, hogy kínos lesz nézni 😀
több mint 3 éve
southmiki
646
Azok a csapatok nem a playoffért küzdenek, de amúgy a Ramsnek sincs mert Goff nem az ez eggyértelműAz a baj hogy Goffot még lecserélni se lehet mert nincs normális csere Qb.Elég sok csapatnál normális kezdő QB sincs.
southmiki
empty taxi