Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Olyat nem lehet, hogy odaadunk egy 1. körös picket egy csapatnak, ha hajlandó elvinni Goff-ot tőlünk?
több mint 3 éve
MightHunter
403
Hu ez most éjfél előtt nagyon kellett 😄Ha nem tudod eldönteni, akkor unalmas.?Komolyan nem tudom eldönteni hogy unalmas e a meccs vagy hogy izgalmas.Már meg is válaszoltad a kérdésedet.
MightHunter
nagylaza
MightHunter
nagylaza
több mint 3 éve
12th member
1 053
istenem ez a Goff annyira eszetlen xDD
több mint 3 éve
Goff legalább lett volna tököd!Így tényleg nem értem miért kellett kikérni a Rams időket.
több mint 3 éve
Ha nem tudod eldönteni, akkor unalmas.?Komolyan nem tudom eldönteni hogy unalmas e a meccs vagy hogy izgalmas.Már meg is válaszoltad a kérdésedet.
MightHunter
nagylaza
MightHunter
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Ez a Kosbanda nem akar átmenni egy másik divízióba?ha a védelem költözne már elég is
garrett27
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
12th member
1 053
komolyan nem értem hogy 3&6 erre gyakorlatilag senki nem volt rövid útvonalon.....bő egy perc 3 időkéréssel jó timemanagement mellett nem gondolnám hogy TD-re kellett volna mennünk.
több mint 3 éve
Ez a Kosbanda nem akar átmenni egy másik divízióba?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
MightHunter
403
?Komolyan nem tudom eldönteni hogy unalmas e a meccs vagy hogy izgalmas.Már meg is válaszoltad a kérdésedet.
MightHunter
nagylaza
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
ezzel az avatarral ki sem kell tenni a smiley-t, 4 óra múlva térjünk vissza erreMilyen fasza, 2x annyi yardunk van, 2x annyi ideig támadtunk, 2x annyi pontunk, s a végén még is hátránnyal mehetünk szünetre. Bravó Goff"Kétszer annyi pontunk..."
Al
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
MightHunter
403
De ő is beleszól abba hogy mi a fő irányelv és ezt ő mondta kiEz Shcotty nem PcSokkal kreatívabb hívások kellenek, hát PC már csak ilyenWilson mintha kicsit izgulnak. Nem szívta el a nyugi cigit 😁En meg mindig azt gondolom hogy a play hivas botranyos ez lehetne zokkenomentesebb is a mi jatekos allomanyunkkal , szerintem
MightHunter
Fantomas0429
MightHunter
Fantomas0429
több mint 3 éve
Komolyan nem tudom eldönteni hogy unalmas e a meccs vagy hogy izgalmas.Már meg is válaszoltad a kérdésedet.
MightHunter
több mint 3 éve
MightHunter
403
Komolyan nem tudom eldönteni hogy unalmas e a meccs vagy hogy izgalmas.
több mint 3 éve
Ez Shcotty nem PcSokkal kreatívabb hívások kellenek, hát PC már csak ilyenWilson mintha kicsit izgulnak. Nem szívta el a nyugi cigit 😁En meg mindig azt gondolom hogy a play hivas botranyos ez lehetne zokkenomentesebb is a mi jatekos allomanyunkkal , szerintem
MightHunter
Fantomas0429
MightHunter
több mint 3 éve
MightHunter
403
Sokkal kreatívabb hívások kellenek, hát PC már csak ilyenWilson mintha kicsit izgulnak. Nem szívta el a nyugi cigit 😁En meg mindig azt gondolom hogy a play hivas botranyos ez lehetne zokkenomentesebb is a mi jatekos allomanyunkkal , szerintem
MightHunter
Fantomas0429
több mint 3 éve
Szeretném megdicsérni Goff-ot. Még csak 1-szer adta el a labdát.Ugyanmár az ilyen hangokkal nem kell foglalkozni. Nekem is mondtak már hasonlót.Milyen fura hogy nincsenek Rams fanok a kibeszelobe 🤔readonly. majd írok, ha lesz valami pozitívat a csapatról. múltkor megkaptam hogy a Rams drukkerek szégyene vagyok, mert mindig csak szidom a csapatot...
Fantomas0429
Pizsama
Nem értik hogy értük aggódok, nem ellenünk.
akdestroyer
több mint 3 éve
Milyen fasza, 2x annyi yardunk van, 2x annyi ideig támadtunk, 2x annyi pontunk, s a végén még is hátránnyal mehetünk szünetre. Bravó Goff"Kétszer annyi pontunk..."
Al
több mint 3 éve
Al
594
Milyen fasza, 2x annyi yardunk van, 2x annyi ideig támadtunk, 2x annyi pontunk, s a végén még is hátránnyal mehetünk szünetre. Bravó Goff
több mint 3 éve
Wilson mintha kicsit izgulnak. Nem szívta el a nyugi cigit 😁En meg mindig azt gondolom hogy a play hivas botranyos ez lehetne zokkenomentesebb is a mi jatekos allomanyunkkal , szerintem
MightHunter
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
uralta a meccset a rams, de szinte tuti, hogy mégis a seattle fog előnnyel menni az öltözőbeannyi előnyük mindenképp van, hogy tudják merre van a budi
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
MightHunter
403
Wilson mintha kicsit izgulnak. Nem szívta el a nyugi cigit 😁
több mint 3 éve
uralta a meccset a rams, de szinte tuti, hogy mégis a seattle fog előnnyel menni az öltözőbeSzerintem X lesz a félidő.
NB2
több mint 3 éve
uralta a meccset a rams, de szinte tuti, hogy mégis a seattle fog előnnyel menni az öltözőbe
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Ugyanmár az ilyen hangokkal nem kell foglalkozni. Nekem is mondtak már hasonlót.Milyen fura hogy nincsenek Rams fanok a kibeszelobe 🤔readonly. majd írok, ha lesz valami pozitívat a csapatról. múltkor megkaptam hogy a Rams drukkerek szégyene vagyok, mert mindig csak szidom a csapatot...
Fantomas0429
Pizsama
Nem értik hogy értük aggódok, nem ellenünk.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Pc elaludt egy pillanatra😂😂laptopon is van ilyen alvó üzemmód
Fantomas0429
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!