Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Kampman
28 290
pedig 2 forduló után már a Rams megnyerte az NFC döntőtTúlzás volt kicsit a Stafford miatti csodavárás, neki is megvannak a határai, fénykorában mondjuk a top 10 QB lista alján volt.
petey
több mint 3 éve
Ideális Jags/Lions fan mentalitás.ak hogy állsz xanax ügyben?Van egy titkom, mint Hulknak.
petey
Nem az, hogy mindig dühös vagyok, hanem az hogy kurvára nincsenek elvárásaim. Úgy keltem fel, hogy 50 lesz közte.
Minden más eredmény ajándék.
akdestroyer
na most Stafford vagy színvak, vagy miafasz 😀Hazai W-re fogadott félidőben.
petey
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Csak le kellett basznia braxának Diggset, az azóta úgy játszik mint egy rendes FS. 😀
több mint 3 éve
12th member
1 053
Ez olyan Goffos volt😀
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
ak hogy állsz xanax ügyben?Van egy titkom, mint Hulknak.
petey
Nem az, hogy mindig dühös vagyok, hanem az hogy kurvára nincsenek elvárásaim. Úgy keltem fel, hogy 50 lesz közte.
Minden más eredmény ajándék.
több mint 3 éve
szóljatok, ha tédé van, én a Tampa Bay - Boston meccset nézemAz vasárnap éjjel volt. 😊
Löfli
több mint 3 éve
Kampman
28 290
szóljatok, ha tédé van, én a Tampa Bay - Boston meccset nézemsms, email vagy hol tudunk megtalálni?
Löfli
több mint 3 éve
szóljatok, ha tédé van, én a Tampa Bay - Boston meccset nézem
több mint 3 éve
Adams megy blitzre - > kapjuk a screent a helyére. Mintha ezt már láttam volnaRá fog jönni mcvay is, hogy csak screent kell hívni, es ugyis 10 yardokat szopunk.
Sebii
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Adams megy blitzre - > kapjuk a screent a helyére. Mintha ezt már láttam volna
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Hát nem értitek?Volt az imémt egy 10+ yardos futása Collinsnak, PC meg egyből megmámorosodott.
Ennyi, nem kell túlgondolni.
több mint 3 éve
12th member
1 053
Nem lattam amugy elejen szel van azert nem rugtunk ra?😀vagy csak ilyen tokosek lettunk?
több mint 3 éve
12th member
1 053
Nem ertem minek vagott vissza kozepre Collins ott lett volna a rss Donal masik oldalan… de legalabb a 2kiserletbol egy passz lehetett volna
több mint 3 éve
Sebii
3 526
4 futás egymás után. Ezosztigen
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Roman ehhez képest géniusz hívásokban.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Kétszer nekifutnak a liga legjobb falának, good plan
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Yikes de rossz hívás volt ez Carolléktól 4.-re...
több mint 3 éve
Sebii
3 526
A tavalyi stratégia megy védő oldalon, első felében a szezpnnak elhitetjük, hogy mi vagyunk a legrosszabbak, aztán feljövünk a 25. Helyre no para.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Védelmünk a meccs előtt:Kevés pontos meccsnek néz ez most ki.
Futás: 28.
Passz: 32.
Ovr: 32.
😀
akdestroyer
több mint 3 éve
Védelmünk a meccs előtt:Ehhez képest még nem jutott át a Rams a ti térfeletekre.
Futás: 28.
Passz: 32.
Ovr: 32.
😀
akdestroyer