Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
több mint 3 éve
Sosem értettem, hogy ezt miért nem próbálják többször, amikor ilyen szituba kerülnek.Dickson MVP
több mint 3 éve
Se azt, se alkoholt nem iszom. Csak a fáradtság beszél belőlem.nagyot mész ma Ik.Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
iktriad
új kávé?
petey
több mint 3 éve
12th member
1 053
Dickson mvp
több mint 3 éve
Kampman
28 290
kólázni szokott, biztos kijött a pepsitől valami új flavournagyot mész ma Ik.Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
iktriad
új kávé?
petey
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Jó8 mindenkinek, ez itt már csak szenvedés
több mint 3 éve
nagyot mész ma Ik.Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
iktriad
új kávé?
több mint 3 éve
Dickson nem akarta, hogy szétüssék, jogos
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
kérdőjel
több mint 3 éve
Ha ez a kulcs, akkor ne játszott sokat a Browns ellen, még megeszik az ottani kutyusok.Vagy mert Ramsey volt a GOT-ban karakter, Adams nem.Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
iktriad
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Vagy mert Ramsey volt a GOT-ban karakter, Adams nem.Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Adams minden draft picket megértBezzeg a Ramsnek bejött a Ramsey trade. Biztos a névazonosság miatt.
ja nem ide
petey
több mint 3 éve
MightHunter
403
Nézzük a jó oldalát. Legalább hétfőn nem megyünk agyfasszal dolgozni, egy kiidegelt meccs után😄
több mint 3 éve
Ez nem Adams meccse. Ez sem.Volt neki valaha?
Tarsi
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
És akkor csodálkoznak a Seahawks drukkerek, hogy miért küldik Adamset inkább blitzelni minden playben
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Ez nem Adams meccse. Ez sem.
több mint 3 éve
MightHunter
403
Na akkor ennyi volt mára.
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Adams szereli Brooksot. A két okos.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Én nem értem Adamset miért sztárolják ennyire.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
a mikrofonfogása elég meggyőzőPedig, hogy az amcsi reklámszöveggel éljek: its not complicated.ugh Wilson ujjaMeyer rossz példát mutat a mai QB-knak. Oda teszik az ujjaikat ahová nem kéne.
petey
iktriad
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Pedig, hogy az amcsi reklámszöveggel éljek: its not complicated.ugh Wilson ujjaMeyer rossz példát mutat a mai QB-knak. Oda teszik az ujjaikat ahová nem kéne.
petey
iktriad
több mint 3 éve
12th member
1 053
azt sem tudom ki a backup QB a Hawksban 😀A jo oreg Geno Smith😀
petey