Seattle Seahawks - San Francisco 49ers

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 579 — Csodabogár
na erről ennyit ki mennyire vigyáz a másikra. 2 éve így törték el Williams bokáját

több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 839
Josszi leállsz undival vitázni? Legyen már több eszed, ha neki nincs.Alabama Niners
áh... hagy trollkodjon 😀

a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
csibu San Francisco 49ers 16
Én azt sajnálom, hogy ilyenkor akinek fújnak azok nem bírják befogni a szájukat és a másik szenvedésén röhögnek. Ahelyett hogy csendesen örülnének, hogy most így alakult az este. nem, ilyenkor bele kell még rúgni a másikba. Ez az, csináld, kérnénk még pár rúgást! 😉
Azt hittem jó érzés lesz útilaput kötni Hárbó lábára, és ezzel véget vetni a 9ers szezonjának, de Hárbót sajnálom 😀undisputedly
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
megint Britt

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Josszi leállsz undival vitázni? Legyen már több eszed, ha neki nincs.
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 703 — SuperBowl Champions 2013/2014
Azt hittem jó érzés lesz útilaput kötni Hárbó lábára, és ezzel véget vetni a 9ers szezonjának, de Hárbót sajnálom 😀
több mint 10 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 221 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
nincs meg

több mint 10 éve
meglepő futás volt lol 😀

több mint 10 éve
Na,kezdünk beindulni.
9ers O az elején ezekkel a 7tagu falakkal meglepte a védelmet,azóta szerintem first downjuk se volt.undisputedly
megnőtt az arc látom a kezdeti siránkozás után....Josszi
Milyen siránkozás? Mutasd már meg légyszíves, remélem itt nem a játékosok egészségével kapcsolatos hszre gondolsz. Parotoknak kellene tükörbe nézni,azt hiszem.

Második felidoban 6 yardot csináltatok. Vitatkozz a hozzaszolasommal ennek fényében.undisputedly
aha... ha nálatok kiesne Lynch és Turbin biztos sok yardot felraknátok....
nem a hozzá szólásoddal van a bajom hanem veled... azzal az arrogáns tudálékos szurkálódó stílusoddal.Josszi
Tilts le. Én jól szórakozom rajtad.undisputedly
dehogy tiltalak, te mindig emlékeztetsz arra milyen a tudálékos troll 😀

több mint 10 éve
nfl_lover 912
1 yd volt, ezt miért nem futotta meg Kaep, amikor simán volt területe?
több mint 10 éve
MI VAN? EZ SIMA 1st down volt!!!!
több mint 10 éve
Arra jó volt ez a meccs, hogy visszaadja a hitet és emlékeztessen rá minket: ha nem iylen peches a szezonunk, sokkal jobbak lettünk volna. Most így alakult, jövőre ennél csak jobb jöhet! 😊csibu
igen, ez az első félidő visszaadta a hitet (Y)

több mint 10 éve
Na,kezdünk beindulni.
9ers O az elején ezekkel a 7tagu falakkal meglepte a védelmet,azóta szerintem first downjuk se volt.undisputedly
Milyen siránkozás? Mutasd már meg légyszíves, remélem itt nem a játékosok egészségével kapcsolatos hszre gondolsz. Parotoknak kellene tükörbe nézni,azt hiszem.

Második felidoban 6 yardot csináltatok. Vitatkozz a hozzaszolasommal ennek fényében.undisputedly
nem a hozzá szólásoddal van a bajom hanem veled... azzal az arrogáns tudálékos szurkálódó stílusoddal.Josszi
Tilts le. Én jól szórakozom rajtad.
több mint 10 éve
Wagner nagyon érzi ezt a játékot.

több mint 10 éve
Arra jó volt ez a meccs, hogy visszaadja a hitet és emlékeztessen rá minket: ha nem iylen peches a szezonunk, sokkal jobbak lettünk volna. Most így alakult, jövőre ennél csak jobb jöhet! 😊
több mint 10 éve
Na,kezdünk beindulni.

nem a hozzá szólásoddal van a bajom hanem veled... azzal az arrogáns tudálékos szurkálódó stílusoddal.

több mint 10 éve
Hagyd, a hülyeséggel lehetetlen harcolni.

Na,kezdünk beindulni.

kidőlt a 2 kezdő futónk, így nemigazán kell futásra készülni a védelemnek, mit nem értesz, már itt vagy 100 éve a forumon.petey
több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
nagyon lejt a hazai pálya... 😕

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 10 éve
Megint sárgáznak... Komolyan, hogy lehet egy ilyen mindkét fél részéről nyugis meccset szétzászlózni???
több mint 10 éve
Na,kezdünk beindulni.

kidőlt a 2 kezdő futónk, így nemigazán kell futásra készülni a védelemnek, mit nem értesz, már itt vagy 100 éve a forumon.

több mint 10 éve
Na Undi?Ez is jogos zászló volt nem?Védeni kell a játékosokat mert ....
Na hagyjál már..itt csak a hóksz játékosokat védik!Montana
Nézd Montana, szerintem nektek kellene a legjobban tudni, hogy a játékosok ebben a ligában szabályos körülmények között is megsérülnek, a fejre mért szabálytalan ütés ennek fényében méginkább undorító.

Flag volt-e szerintem, az teljesen mindegy. Minden meccsen vannak kérdéses döntések, emlékszel még a tavalyi Panthers elleni meccsetekre,nem? 😊

Második félidőben semmit nem csináltatok eddig offenze oldalon, az dönti el a meccset, nem a bírók.
több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Komolyan, ez hihetetlen. Menjenek a fenébe, nyeressék meg máshol mással a meccset ne az ellenfelünkkel... Nem vagyok annyira jártas az ilyesmiben, de sárga zászlóra nem lehet(ett volna) challangelni?csibu
tudtommal nem
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Joggal indulhat majd az év legrosszabb fújása címértJakehomer
hajj, és még így is milyen szoros a verseny
több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Na Undi?Ez is jogos zászló volt nem?Védeni kell a játékosokat mert ....
Na hagyjál már..itt csak a hóksz játékosokat védik!
több mint 10 éve
Komolyan, ez hihetetlen. Menjenek a fenébe, nyeressék meg máshol mással a meccset ne az ellenfelünkkel... Nem vagyok annyira jártas az ilyesmiben, de sárga zászlóra nem lehet(ett volna) challangelni?