NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 9 éve
Heather Hegedűs...csak nincs közöd valami magyarhoz?
több mint 9 éve
jaj Pitbull megsérült 😕RayMac mekkorát kiosztott Okungnak láttátok?
több mint 9 éve
még jó, hogy én tudom ki vagyok és mi az élet értelme. Ez viszont rohadtul érdekelne!Ami ebben a meccsben látható, az a tűz és akarat, hol volt az elmúlt hetekben?Alabama Ninershát ezt nem fogjuk megtudni. szerintem ez mehet a ki vagyok én és mi az élet értelme közé..petey
több mint 9 éve
Ami ebben a meccsben látható, az a tűz és akarat, hol volt az elmúlt hetekben?Alabama Ninershát ezt nem fogjuk megtudni. szerintem ez mehet a ki vagyok én és mi az élet értelme közé..
több mint 9 éve
Ami ebben a meccsben látható, az a tűz és akarat, hol volt az elmúlt hetekben?
több mint 9 éve
...én is...túl szép lett volna...viszont nem érdemtelen23 yard hiányzott. 😊Fucumár bent láttam 😥petey
több mint 9 éve
korai volt, de én is szurkoltam picit 😊23 yard hiányzott. 😊Fucumár bent láttam 😥petey
több mint 9 éve
Carroll alszik, vagy mi a faszért nem rúgtak FG-t? Ha catch, akkor is lepörög az óra, vége a félidőnek. Amateur hourJakehomerAtlanta óta nem sikerült megtanulni mennyit ér egy FG...
több mint 9 éve
Montana
635
picksix szép lett volna,de ne legyünk elégedetlenek,eddig ez álom meccs!
több mint 9 éve
Nem InComplete volt mert megfogta egy Friscoi 😛Tárááááám..😊ASR10most jön az IC wilsontól..ASR10vonattal jön? 😊Dexxter Tailor
több mint 9 éve
Carroll alszik, vagy mi a faszért nem rúgtak FG-t? Ha catch, akkor is lepörög az óra, vége a félidőnek. Amateur hour
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Érthetetlen dobás oda , hova?
több mint 9 éve
most jön az IC wilsontól..ASR10lottószámok jövő hétre? 😀
több mint 9 éve
a kibaszott peches formánkat!
több mint 9 éve
most jön az IC wilsontól..ASR10vonattal jön? 😊
több mint 9 éve
ASR10
135