Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Hát, amondó vagyok, ezt élvezzük ki, de nagyon. Nemt'om lesz-e még ilyen idén.lesz még, de jövôre szerintem nem látjuk Garoppolot többé....
tomz
jövôre vissxatér a 9-ers, már, ha a jövô héten kalifornia nem kiáltja ki függetelenségét. De ha ôk kikiáltják, azt Washingtonnal együtt teszik.... 😊 szóval meccs lesz.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Te, ez most valami költői izé, és erről a meccsről beszélsz?na jóéjt.Megnéztem az első évadot (vagy is már a másodiknál vagyok)
teleszart gatyával nem lehet versenyt futni Shanny ugye..
petey
Baszott jó eddig nagyon nehéz abba hagyni végre egy jó kis Sci-fi
És igazad volt az elso evad utolso resze nagyon epic volt
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
na jóéjt.Megnéztem az első évadot (vagy is már a másodiknál vagyok)
teleszart gatyával nem lehet versenyt futni Shanny ugye..
petey
Baszott jó eddig nagyon nehéz abba hagyni végre egy jó kis Sci-fi
És igazad volt az elso evad utolso resze nagyon epic volt
több mint 4 éve
12th member
1 053
Hát, amondó vagyok, ezt élvezzük ki, de nagyon. Nemt'om lesz-e még ilyen idén.En még nem merek hatradolni😀
tomz
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Hát, amondó vagyok, ezt élvezzük ki, de nagyon. Nemt'om lesz-e még ilyen idén.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Értékelhetetlen a produkció. Ideje aludni menni.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Atyaisten mit kapott a visszahordó.
több mint 4 éve
na jóéjt. teleszart gatyával nem lehet versenyt futni Shanny ugye..
több mint 4 éve
Dallas ma mindennek örül! 😆
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Azért ez eléggé ganyé dolog volt, így az előbbi trashtalk után törlesztésileg... nem mintha DK-t meghatotta volna 😀
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 4 éve
49ers OL-bol hany kezdo hianyik? A ket tacklet nevrol felismertem h kezdo,tobbi csere alapbol es amiatt tunik emberniek a mi DL-unk?😀1 kezdő. a 3. számú C van fent.
12th member
a RG pedig idén kezdő, tavaly csere T volt.
több mint 4 éve
12th member
1 053
49ers OL-bol hany kezdo hianyik? A ket tacklet nevrol felismertem h kezdo,tobbi csere alapbol es amiatt tunik emberniek a mi DL-unk?😀
több mint 4 éve
12th member
1 053
Ezeket a blitzeket hianyoltam mult heten is, Wagner ezt is magar vallalta
több mint 4 éve
kb Jets szinten vagyunk ma. ma minden bab is hús a hóksznak
több mint 4 éve
mum
49
Wagnerrel megoldva a pass rush 😀
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Eddig ezen a meccsen pont 3-al több sack-et csinált a védelem, mint idén összesen.
több mint 4 éve
Kenny91
321
Szerintem eddig egész jó a Def. Csak ne essenek ki a ritmusból. Metcalf meg csak simán kurvajó.Csak ahogy Petey kolléga mondta lejjebb 🙄😃
garrett27
több mint 4 éve
Szerintem eddig egész jó a Def. Csak ne essenek ki a ritmusból. Metcalf meg csak simán kurvajó.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Édes Istenem, ki ez a kopasz creepy fószer a foxnál?Arra a 4-szeres SB győztesre gondolsz?
Tiszta Gyurcsók, ott ül az asztalnál, és nem tudom eldönteni hogy éppen agyvérzést kapott, vagy csak stikában alszik amíg a másik beszél... 😀
akdestroyer
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Édes Istenem, ki ez a kopasz creepy fószer a foxnál?Halloween-i díszlet.
Tiszta Gyurcsók, ott ül az asztalnál, és nem tudom eldönteni hogy éppen agyvérzést kapott, vagy csak stikában alszik amíg a másik beszél... 😀
akdestroyer
több mint 4 éve
Remèlem Dickson tolunk vonul vissza!
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Édes Istenem, ki ez a kopasz creepy fószer a foxnál? Tiszta Gyurcsók, ott ül az asztalnál, és nem tudom eldönteni hogy éppen agyvérzést kapott, vagy csak stikában alszik amíg a másik beszél... 😀
több mint 4 éve
Niner Empire
578
A center csak dísznek volt ott. Ja, ő a 3. számú centerünk...