Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
Es meg is van a 100 yd Dk nek. Freak
több mint 4 éve
RW MVP
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Niner Empire
578
És ez nem fog menni, az már most látszik.Az a baj, hogy akkor is szopó van, ott a másik oldalt Lockette. 2 igen jó CB kell ahhoz, hogy semlegesítsék ezt a 2 állatot.Most a ninersnek konkrétan ki a legjobb CB-je a pályán? Aki aktív - tudom, hogy amúgy Sherman 😀Verrett!
shagi0206
Neki kéne mennie DK-val!
steelwolf
shagi0206
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Metcalf bazdmeg nem top 5, hanem top3 elkapó, mostmár hivatalosan is.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Verrettel meg ugye az a baj, hogy nem bír ki 5 meccset sérülés nélkül.
több mint 4 éve
Mosley esélytelen!
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Az a baj, hogy akkor is szopó van, ott a másik oldalt Lockette. 2 igen jó CB kell ahhoz, hogy semlegesítsék ezt a 2 állatot.Most a ninersnek konkrétan ki a legjobb CB-je a pályán? Aki aktív - tudom, hogy amúgy Sherman 😀Verrett!
shagi0206
Neki kéne mennie DK-val!
steelwolf
több mint 4 éve
Most a ninersnek konkrétan ki a legjobb CB-je a pályán? Aki aktív - tudom, hogy amúgy Sherman 😀Verrett!
shagi0206
Neki kéne mennie DK-val!
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Most a ninersnek konkrétan ki a legjobb CB-je a pályán? Aki aktív - tudom, hogy amúgy Sherman 😀
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Annyira várható volt, hogy 3x futás jön, és még véletlenül sem bízzák Gerappára a labdát. Az ember konkrétan heronak indult, a nyeretlen csapattal elért 5-0-ás streak után én is elhittem hogy csillag születik. Most meg, hát... robog lefelé a Siemani úton.
több mint 4 éve
Agyfaszbajt fogok kapni ha az a kihagyott extra pont fog a legjobban hianyozni a w hez
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Az élő képen nem is láttam, hogy benyúlt. 😀 Már épp kezdtem volna szitkozódni...
több mint 4 éve
Hát ez nagyon hajszálon múltgame of inches
Kenny91
TD-vel válszoltunk a 2 FG-re 😛
több mint 4 éve
Kenny91
321
Hát ez nagyon hajszálon múlt
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Akkor gondolom még nem az igazi a térde. Fck!Coleman volt már a pályán?Első pár snappen
Niner Empire
Kenny91
több mint 4 éve
Amikor látom a képernyőn, ahogy Ken Norton irányítja a D#-t, az számomra pont olyan médiaélmény, mint amikor Simek Péter/Zombori Sanyi szakért a válogatott meccs szünetében.Zomborit régen láttam. de szerencsére van egy Bozsikunk
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Amikor látom a képernyőn, ahogy Ken Norton irányítja a D#-t, az számomra pont olyan médiaélmény, mint amikor Simek Péter/Zombori Sanyi szakért a válogatott meccs szünetében.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Coleman volt már a pályán?
több mint 4 éve
nézd visszaA roughing the passer? Az meg hogy?Ez kamu. Pártállástól függetlenül.magasan ment
tomz
petey
tomz
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
A roughing the passer? Az meg hogy?Ez kamu. Pártállástól függetlenül.magasan ment
tomz
petey
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Ez kamu. Pártállástól függetlenül.
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Odas', nyomás van a QB-n.