Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Srácok az öltözőben maradtakÉpp a mi def-ünkkel kártyáznak. 😀
Kenny91
Bár a mai teljesítmény és az 1,9 labdaszerzés után ez a poén most nem ül, tudom.
több mint 4 éve
Kenny91
321
Srácok az öltözőben maradtak
több mint 4 éve
Kimaradt az extra pont
több mint 4 éve
Jezusom!
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Sajnálhatod, úgy felborult a DT mint a büdösbogár. 😀Ú gecc, a frissen draftolt guardunk de elpusztította a védőfalembert, nézte valaki? 😀De szeretnek ilyeneket eszre venni!
akdestroyer
Fantomas0429
több mint 4 éve
DK!
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Metcalf!
több mint 4 éve
Ú gecc, a frissen draftolt guardunk de elpusztította a védőfalembert, nézte valaki? 😀De szeretnek ilyeneket eszre venni!
akdestroyer
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Garoppolónak már sikerült felbasznia, pedig még szinte el sem kezdődött a game.
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ú gecc, a frissen draftolt guardunk de elpusztította a védőfalembert, nézte valaki? 😀
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Elegáns válasz volt 😊
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Ezeket a futásokat -2 yardért nem kéne ma erőltetni. Ha 2 yardot átlagolnánk azt mondanám baszassuk, de negatív playekkel ne, köszi. 😀
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Hát, ez így jobb volt.
több mint 4 éve
Kenny91
321
Nem hallottam pontosan mit mondtak az szabalyos hogy mar kint vot es ugyert hozza Neal?Igen ugye a szabály az hogy ha kilóg a játékos és hozzáér a labdahiz akkor kint van
12th member
Ezt szoktak visszahordasnal alkalmazni egyes okos játékosok hogy csak fél lábbal kilépnek
több mint 4 éve
12th member
1 053
Nem hallottam pontosan mit mondtak az szabalyos hogy mar kint volt es ugy ert hozza Neal?
Szerkesztette: 12th member
több mint 4 éve
Ez a Neal gyerek okos végre.
több mint 4 éve
Remeljuk nem kell meccs vegeig szinonimakat sorolni ra 😂Nekem a toketlenkedes szo jut eszembe rolaSzokásos altatás Wilson rezserol mielőtt bekapcsolja a rakétákatSzerintem ezek csak szimplan rossz play hivasok 😕 de legyen igazad
Kenny91
Fantomas0429
12th member
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Dehogy, a safety-t is milyen jól megúsztuk... 😀
több mint 4 éve
12th member
1 053
Nekem a toketlenkedes szo jut eszembe rolaSzokásos altatás Wilson rezserol mielőtt bekapcsolja a rakétákatSzerintem ezek csak szimplan rossz play hivasok 😕 de legyen igazad
Kenny91
Fantomas0429
több mint 4 éve
Szokásos altatás Wilson rezserol mielőtt bekapcsolja a rakétákatSzerintem ezek csak szimplan rossz play hivasok 😕 de legyen igazad
Kenny91
több mint 4 éve
Kenny91
321
Szokásos altatás Wilson rezserol mielőtt bekapcsolja a rakétákat
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 353
Hát, Dickson ma karriernapot tarthat.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Esetleg van valakinek a youtube-osnál jobb minőségű stream linkje?Itt akad néhány: nflbite.com/game/seattle-seahawks-vs-san-francisco-49ers-live-stream/
szaszia
több mint 4 éve
Esetleg van valakinek a youtube-osnál jobb minőségű stream linkje?Full HD-t vagy 4K-t szeretnél? youtube-on tudod állÍtani a minőséget a kis fogaskerékre kattintva egészen Hd minőségig.
szaszia