NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
St. Louis Rams - Chicago Bears
1 feliratkozó
több mint 9 éve
JayDaMasta
79
Szerintem nekem megártott a délutáni szunya, mik ezek amiket látok?
több mint 9 éve
pont ugyanaz a blindmind amellett kinek a felelőssége volt az RB? még ilyen sz@r coverage-t...
side block volt, mint amit ellenünk bedobtak...
DiamondsHead44
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ezt komolyan kérdem hátsó szándék nélkül. A Ramses faltja nem sisak a sisak miatt volt bünti?pont ugyanaz a blindEz amúgy kurva igaz.
DiamondsHead44
füligjimmy
több mint 9 éve
Egy minimum, lehet kettő is.pont ugyanaz a blindEz amúgy kurva igaz.
DiamondsHead44
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ki az, aki ezt nem látta előre?Őszinte, feltáró jellegű vallomással tartozok: én nem láttam előre, de tetszik a műsor.
füligjimmy
több mint 9 éve
#FireFisher - vagy korai? 😕
több mint 9 éve
pont ugyanaz a blindEz amúgy kurva igaz.
DiamondsHead44
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ma hihetetlen Touchdown-okat viszünk be! 😊
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Tüsi mondta a múlt héten, ha egyszer mindenkinek kijön a lépés, valakit nagyon torkonszarunk. Eddig jó.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
pont ugyanaz a blindside block volt, mint amit ellenünk bedobtak...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
1. play: 2-3 yardos futás.2. play: 80+ yardos TD
Kurva egyszerű ez a játék.
több mint 9 éve
Mi a fene van, jó meccset nézek én? 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Ki az, aki ezt nem látta előre?
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Térdre csirkék! Itt az Isten!
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ball te paraszt. Ő milyen szar igazolás amúgy. 3 millióért 4-5. CB. Fuller amúgy közelebb volt a pickhez, mint a Rams játékos az elkapáshoz.
több mint 9 éve
Robinsonnak ideje lenne már megtanulni nem holding-olni. Borzalom amit művel.mondjuk ez a holding pont nem volt az, de egyébgént Robinson lassan kinövi magát Jason SMith 2.0-vá
Pizsama
STL Curtain
több mint 9 éve
Robinsonnak ideje lenne már megtanulni nem holding-olni. Borzalom amit művel.
több mint 9 éve
Benett mehet a picsába, itt van Miller.Azért várjuk meg hogy egészséges tud-e maradni
hpeter93
több mint 9 éve
Benett mehet a picsába, itt van Miller.Üdvözlöm! 😊
hpeter93
több mint 9 éve
hű wazze miket nem tudsz... konkrétabban?Csengersima-Omaha 575-nél.mesélj már, hogy ezen a meccsen melyik play-nél lépték át a határt?Rég volt ennyire fos a Rams D...Csodálatos védelem lehetne, de borzalmasan fegyelmezetlenek és néha-néha tényleg átlépik a parasztság határát. Pedig nagyon elfogadnám ezeket a játékosokat.
Pizsama
Kb ennyi pontot tippeltem egész meccsre. Persze semmi sincs kizárva.
tüsi91
DiamondsHead44
promax
STL Curtain
több mint 9 éve
Benett mehet a picsába, itt van Miller.
több mint 9 éve
Csengersima-Omaha 575-nél.mesélj már, hogy ezen a meccsen melyik play-nél lépték át a határt?Rég volt ennyire fos a Rams D...Csodálatos védelem lehetne, de borzalmasan fegyelmezetlenek és néha-néha tényleg átlépik a parasztság határát. Pedig nagyon elfogadnám ezeket a játékosokat.
Pizsama
tüsi91
DiamondsHead44
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Oh fuck me man, hol írtam, hogy a mai meccsen?mesélj már, hogy ezen a meccsen melyik play-nél lépték át a határt?Rég volt ennyire fos a Rams D...Csodálatos védelem lehetne, de borzalmasan fegyelmezetlenek és néha-néha tényleg átlépik a parasztság határát. Pedig nagyon elfogadnám ezeket a játékosokat.
Pizsama
tüsi91
DiamondsHead44
több mint 9 éve
Én most kissé ledobtam a láncot, mint a Babetta annó..... Miller, Mekkelek, Fuller- mennyi időt aludtam át az éjjel?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Egész szép megoldás volt. Meccsben vagyunk, ebből még bármi lehet.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan