SUPER BOWL LX
3 napja
Jövöre mar most jobb kesz a szezon. Nem lesz Taylor Swift a kepernyon!
3 napja
Minnesotaban is elmorzsolnak par könnycseppet
3 napja
De igèny lenne rá 😏Kivancsi vagyok, mikor kezdodnek az osszeeskuvesek, hogy a Seahawksnak kellett nyernie az eladas miatt.Erre nehéz lenne ezt ráhúzni
Stez
davemayer
3 napja
Kivancsi vagyok, mikor kezdodnek az osszeeskuvesek, hogy a Seahawksnak kellett nyernie az eladas miatt.Erre nehéz lenne ezt ráhúzni
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
44-year-old grandfather Philip Rivers had the Colts leading 16-15 over the Seahawks with 47 seconds remaining in Seattle under a week after unretiring.The same Seahawks who will end up being Super Bowl champions.
Football is an incredible, crazy sport.
Poloska vagyok.
3 napja
Ezt össze-vissza lehet csomagolni, de a Pecc felemelt kézzel és becsukott playbookkal ment ki a pályára.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
Mondjuk ez jogosRaiders-nel ez semmit se jelentJeanty.Oda megy Kubiak? Lenne benne racioRaiders fix nemVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
zacknorb
Toto21
casaubon
Toto21
3 napja
😀 😀 😀 I dunno just feels like it's
— nascarcasm (@nascarcasm) February 9, 2026
gonna be two straight Super Bowls where Drake has a miserable time. #SuperBowl pic.twitter.com/zuzG9B2iox
3 napja
Tartottam tőle, hogy a Green Day minikoncert lesz az este fénypontja, végül így lett.
3 napja
Raiders-nel ez semmit se jelentJeanty.Oda megy Kubiak? Lenne benne racioRaiders fix nemVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
zacknorb
Toto21
casaubon
3 napja
Jah, ez pl. mennyivel jobb lenne:ez a Dark Side sokkal bénább becenév, mint a Legion of Boomsemmi kreativitás
Löfli
Kampman
"The Seattle Seahawks’ Dark Side Defense With a Name So Ridiculously Long That by the Time You Finish Saying It They’ll Already Have Given Up a First Down"
3 napja
Jeanty.Oda megy Kubiak? Lenne benne racioRaiders fix nemVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
zacknorb
Toto21
3 napja
Malcolm Smith is ott kotott ki, nem? Ha mar Seahawks SB MVP1996-97-ben a Raiders csinálta meg, hogy két év alatt két friss Super Bowl MVP-t is leigazolt és mindkettővel befürdött.Vajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
Kampman
3 napja
9-s mez=SB MVP cím 🙏
3 napja
1996-97-ben a Raiders csinálta meg, hogy két év alatt két friss Super Bowl MVP-t is leigazolt és mindkettővel befürdött.Vajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
3 napja
Oda megy Kubiak? Lenne benne racioRaiders fix nemVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
zacknorb
3 napja
Raiders fix nemVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
Poloska vagyok.
3 napja
TitansVajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Toto21
3 napja
I walk a lonely road...Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
Ha már ez "szólt" a meccs előtt
Poloska vagyok.
3 napja
Vajon a Jets vagy a Raiders fizeti majd tul?Walker MVPElsètál a SB MVP címmel 🙂
Löfli
dande2
3 napja
ez a Dark Side sokkal bénább becenév, mint a Legion of Boomsemmi kreativitás
Löfli
3 napja
Walker MVP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Kivancsi vagyok, mikor kezdodnek az osszeeskuvesek, hogy a Seahawksnak kellett nyernie az eladas miatt.