Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
több mint 8 éve
Nah ez már uncsi meccs, térjünk vissza Hillary-re.Emberfeletti teljesitmeny volt, bar szerintem Tenzinget is illik megemliteni, rola mindig elfeledkeznek..
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nah ez már uncsi meccs, térjünk vissza Hillary-re.A GTA Vice City egyik legjobb, de sajnálatosan tragikus véget ért mellékszereplője volt
Sixo
több mint 8 éve
Nah ez már uncsi meccs, térjünk vissza Hillary-re.Csak most beszéljünk Swankről. 😊
Sixo
több mint 8 éve
Na Marpet megoldotta, ezzel game over..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem az mert Huff kibaszva ...Wow, Mike Evans az Top 5-ös elkapás volt a fordulóban.1. meccs 3. negyedében erős kijelentés xD
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Wow, Mike Evans az Top 5-ös elkapás volt a fordulóban.1. meccs 3. negyedében erős kijelentés xD
iktriad
több mint 8 éve
Wow, Mike Evans az Top 5-ös elkapás volt a fordulóban.
több mint 8 éve
-Florida számít?Amúgy ki járt ma Jacksonvilleben? 😊A floridai szavazatok mindig sokat számítanak, ez már a Bush vs. Medvedisznóember választáson is kiderült
iktriad
Kampman
-A legfelső bíróságon nem.
😊
A dallas sb varomanyos?Esélyesek, bár kérdés a rookiek mire mennek majd a playoffban.
Janek
több mint 8 éve
Mi van Kampman ikraival? Pedig az en avatarom a beka.De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyBocs, csak szünetben eszembe jutott, hogy az elvileg mostanság lesz, aztán gondoltam úgy is van itt a politikát közelebbről figyelő egyén. Fene se gondolta volna, hogy 1 kérdéssel ennyire elszabadul a topik. Mondjuk így utólag nézve gondolhattam volna ,hogy ez lesz, itt vagy te is , meg ikraid meg igor.élvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
Sixo
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Amúgy ki járt ma Jacksonvilleben? 😊A floridai szavazatok mindig sokat számítanak, ez már a Bush vs. Medvedisznóember választáson is kiderült
iktriad
több mint 8 éve
Akkor legalább tudják majd a srácok a döntőt Rodgers-el nézni egy kocsmában.Nincsen semmi gond, a Chargers úgyse fog menni a Fehér Házba 😛De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyBocs, csak szünetben eszembe jutott, hogy az elvileg mostanság lesz, aztán gondoltam úgy is van itt a politikát közelebbről figyelő egyén. Fene se gondolta volna, hogy 1 kérdéssel ennyire elszabadul a topik. Mondjuk így utólag nézve gondolhattam volna ,hogy ez lesz, itt vagy te is , meg ikraid meg igor.élvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Megint OFF: Kezd elhúzni a Falcons. Ki az az ikraid?De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyBocs, csak szünetben eszembe jutott, hogy az elvileg mostanság lesz, aztán gondoltam úgy is van itt a politikát közelebbről figyelő egyén. Fene se gondolta volna, hogy 1 kérdéssel ennyire elszabadul a topik. Mondjuk így utólag nézve gondolhattam volna ,hogy ez lesz, itt vagy te is , meg ikraid meg igor.élvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
Sixo
Amúgy ki járt ma Jacksonvilleben? 😊
twitter.com/cspan/status/794263926938669058
Véletlen lenne? 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nincsen semmi gond, a Chargers úgyse fog menni a Fehér Házba 😛De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyBocs, csak szünetben eszembe jutott, hogy az elvileg mostanság lesz, aztán gondoltam úgy is van itt a politikát közelebbről figyelő egyén. Fene se gondolta volna, hogy 1 kérdéssel ennyire elszabadul a topik. Mondjuk így utólag nézve gondolhattam volna ,hogy ez lesz, itt vagy te is , meg ikraid meg igor.élvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
Sixo
több mint 8 éve
De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyBocs, csak szünetben eszembe jutott, hogy az elvileg mostanság lesz, aztán gondoltam úgy is van itt a politikát közelebbről figyelő egyén. Fene se gondolta volna, hogy 1 kérdéssel ennyire elszabadul a topik. Mondjuk így utólag nézve gondolhattam volna ,hogy ez lesz, itt vagy te is , meg ikraid meg igor.élvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Elvileg most már az Arizona Cardinalsé a leghosszabb championship drought (1947), tegnap a World Series után mondták is Joe Buckék
több mint 8 éve
Ne viccelj már. Még ha azt mondják, hogy egy inkompetens bunkó, azt megértem, bár abban sem vagyok biztos, hogy nem színjáték. De hogy diktátor lehetne....Trump saját könyvének(Art of a Deal) a szellemirója, Tony Schwartz szerint a pasas egy közveszélyes pszichopata. Mondta ezt a a 2 év alatt, amit mellette töltött időben tapasztalt, míg a könyv íródott...
De látod, milyenek vagyunk. Végre van egyélvezhetőközépszar TNF és máris elkezdtünk politizálni. Hálátlan dögök vagyunk.
Kampman
Élvezhető a meccs, a kommentátorokat se lehet ma szidni, alig van olyan, aki a csapatáért szorít köztünk, így marad a politika. 😊
több mint 8 éve
OFF: Újabb Falcons TD.DiMarco megerdemli (most nem fantasy, csak orulok ha a fullbackek is kapnak egy kis idot a napfenyben)
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
marginális ország vagyunk 😊Itthon a TOP 10-be nem nagyon ferne be, es akkor meg csak egy 10 millios orszaggal kezdtem...Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Abszolút személyes vélemény, de Hillary messze a legvisszataszítóbb politikus, akit valaha láttam, nyilván a diktátorokat nem számítva
iktriad
Kampman
Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ne viccelj már. Még ha azt mondják, hogy egy inkompetens bunkó, azt megértem, bár abban sem vagyok biztos, hogy nem színjáték. De hogy diktátor lehetne....Sajna benne van, hogy az ellenfele azzá meg azzá válik, ha elnök lesz.Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Abszolút személyes vélemény, de Hillary messze a legvisszataszítóbb politikus, akit valaha láttam, nyilván a diktátorokat nem számítva
iktriad
Kampman
iktriad
De látod, milyenek vagyunk. Végre van egy
több mint 8 éve
OFF: Újabb Falcons TD.
több mint 8 éve
Itthon a TOP 10-be nem nagyon ferne be, es akkor meg csak egy 10 millios orszaggal kezdtem...Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Abszolút személyes vélemény, de Hillary messze a legvisszataszítóbb politikus, akit valaha láttam, nyilván a diktátorokat nem számítva
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
A puncimarkolós mikor volt dögunalmas?Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Most ugye Trumpra gondolsz? 😀
iktriad
balintbaba
Ilyeneket ne írj már, a végén még kiderül, hogy nem vagy sík hülye.Majd írok pár brainfartot a kedvedért.
Sixo
Sajna benne van, hogy az ellenfele azzá meg azzá válik, ha elnök lesz.Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Abszolút személyes vélemény, de Hillary messze a legvisszataszítóbb politikus, akit valaha láttam, nyilván a diktátorokat nem számítva
iktriad
Kampman