Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
több mint 8 éve
Kenji
642
A Clinton név jól cseng, de én ennél többet nem látok benne. Mindkét jelöltről negatív véleménnyel vagyok, szerencsére nem nekem kell dönteni.Ezert kerdeztemInkább utána.
Mikor vegyek usd-t?
8 elott ?
Janek
Jól végiggondolva, az amcsik most nem tudnak jót választani.Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.
Kenji
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.Abszolút személyes vélemény, de Hillary messze a legvisszataszítóbb politikus, akit valaha láttam, nyilván a diktátorokat nem számítva
iktriad
több mint 8 éve
Most ugye Trumpra gondolsz? 😀Ezert kerdeztemInkább utána.
Mikor vegyek usd-t?
8 elott ?
Janek
Jól végiggondolva, az amcsik most nem tudnak jót választani.Nem tudom miért tart annyi ember ennyire egy dögunalmas centrista politikustól, akinél talán senki sem volt még felkészültebb az elnöki poszttal járó teendőkre.
Kenji
iktriad
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Ilyeneket ne írj már, a végén még kiderül, hogy nem vagy sík hülye.Ezert kerdeztemInkább utána.
Mikor vegyek usd-t?
8 elott ?
Janek
Kenji
iktriad
több mint 8 éve
Ezert kerdeztemInkább utána.
Mikor vegyek usd-t?
8 elott ?
Janek
Kenji
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kenji
642
Jól végiggondolva, az amcsik most nem tudnak jót választani.Hillary vezet elég régóta, igaz 1 hete a fivethirtyeight.com még 86-14%-ra adta Hillary esélyeit a W-re, 1 hlt alatt ez leesett 65,5-33,5-re. Köszi Anthony Weiner és FBI.És tényleg nagy meglepetés kéne, hogy ne Trump nyerjen?Mikor lesz az elnökválasztás?November 8.
Sixo
iktriad
Sixo
Es az jó?Még egy akkora kapitális fasz, mint Trump az USA elnökeként hiányzik ebből a kaotikus világból. Szóval remélem legalább ezt megússza a világ.
Janek
iktriad
több mint 8 éve
Ezert kerdeztemMikor vegyek usd-t?
8 elott ?
több mint 8 éve
Hillary vezet elég régóta, igaz 1 hete a fivethirtyeight.com még 86-14%-ra adta Hillary esélyeit a W-re, 1 hlt alatt ez leesett 65,5-33,5-re. Köszi Anthony Weiner és FBI.És tényleg nagy meglepetés kéne, hogy ne Trump nyerjen?Mikor lesz az elnökválasztás?November 8.
Sixo
iktriad
Sixo
Es az jó?Még egy akkora kapitális fasz, mint Trump az USA elnökeként hiányzik ebből a kaotikus világból. Szóval remélem legalább ezt megússza a világ.
Janek
több mint 8 éve
Es az jó?És tényleg nagy meglepetés kéne, hogy ne Trump nyerjen?Mikor lesz az elnökválasztás?November 8.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
És tényleg nagy meglepetés kéne, hogy ne Trump nyerjen?Mikor lesz az elnökválasztás?November 8.
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Mikor lesz az elnökválasztás?November 8.
Sixo
több mint 8 éve
jaja 😀Az év eddigi legjobb TNF-e?A nyitómeccs volt a legjobb
iktriad
Kampman
mondjuk ezt most nem akartam nézni, de 4 óra alvás után kidobott az ágy ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Teszámomra is , pedig nem vagyok azCsak Titans fanoknak.Az év eddigi legjobb TNF-e?Nah, az a jags - ten volt.
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
számomra is , pedig nem vagyok azCsak Titans fanoknak.Az év eddigi legjobb TNF-e?Nah, az a jags - ten volt.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Csak Titans fanoknak.Az év eddigi legjobb TNF-e?Nah, az a jags - ten volt.
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Az év eddigi legjobb TNF-e?Nah, az a jags - ten volt.
iktriad
több mint 8 éve
Az év eddigi legjobb TNF-e?
több mint 8 éve
Dicséretnek szántam, amit írtam.Baggio és AlterEgó remek kis meccsre vettek jegyet.Fura, hogy pont egy jags fan szapulja a meccset 😀
Aguayo előtt komoly feladat.
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Baggio és AlterEgó remek kis meccsre vettek jegyet.Fura, hogy pont egy jags fan szapulja a meccset 😀
Aguayo előtt komoly feladat.
iktriad
több mint 8 éve
Baggio és AlterEgó remek kis meccsre vettek jegyet.jaja, kifejezetten szórakoztató a pár héttel korábbi bucs-panthers mnf tükrében
iktriad
több mint 8 éve
Baggio és AlterEgó remek kis meccsre vettek jegyet. Aguayo előtt komoly feladat.
több mint 8 éve
Mi ez NFC East csoportmeccs? És ki szedte össze a labdát? Daryl Smith. 😊
több mint 8 éve
mai mottó a meccs előtt a "let's get ready to fumble" volt mindkét csapatnál