Tennessee Titans - Cleveland Browns
több mint 3 éve
Ez gyors valasz voltEz is gyors valasz volt😅
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mar nem vezetTexans vezet a Colts ellen.mondjuk az sem ártana, ha mi jól játszanánk.Elso negyed. All in Browns.szükségünk lenne rá. ha titánok nem nyerik meg a csoportjukat, nekünk annyi. meg nem ártana, ha elvernék a barnákat. duplán fontos meccs
Minden bejon.
Titanok, felejtsetek el, a masodikban csak kell egy restart.
RedFive
gedam
gedam
Ha mar...
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem terhelt ra, visszajon
több mint 3 éve
Brown is megérkezett. Nem fogjuk tudni fogni Ward nélkülúú baszki azért remélem nincs baja
Drip
több mint 3 éve
Brown is megérkezett. Nem fogjuk tudni fogni Ward nélkül
több mint 3 éve
Ez gyors valasz volt
több mint 3 éve
Zaborn
105
Play of the week
több mint 3 éve
Texans vezet a Colts ellen.mondjuk az sem ártana, ha mi jól játszanánk.Elso negyed. All in Browns.szükségünk lenne rá. ha titánok nem nyerik meg a csoportjukat, nekünk annyi. meg nem ártana, ha elvernék a barnákat. duplán fontos meccs
Minden bejon.
RedFive
gedam
gedam
Ha mar...
több mint 3 éve
gedam
5 902
mondjuk az sem ártana, ha mi jól játszanánk.Elso negyed. All in Browns.szükségünk lenne rá. ha titánok nem nyerik meg a csoportjukat, nekünk annyi. meg nem ártana, ha elvernék a barnákat. duplán fontos meccs
Minden bejon.
RedFive
gedam
több mint 3 éve
Úgy tudtam, hogy jön egy labdavesztés, azt hittem már a visszahordásból meg lesz...+6 tal jobb a turnover statotok!
Ehhh.
Titans
...oke, mar csak +4 gyel.
több mint 3 éve
Elso negyed. All in Browns.Minden bejon.
több mint 3 éve
Úgy tudtam, hogy jön egy labdavesztés, azt hittem már a visszahordásból meg lesz...Ehhh.
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
na inkább ezen múlik majd...
több mint 3 éve
Klaci79
22 219
Bírók.ezzel nem kell foglalkozni...majd kiegyenlítődik...szerintem is 2-0 tévedésekben, de tuti nem ezen múlik a vége
Az first down volt, ez meg nem volt elkapás a gólvonalon.
Nem lesz egyszerű innen és ennyi (csíkos)barna ellen.
Titans
több mint 3 éve
Bírók.Az first down volt, ez meg nem volt elkapás a gólvonalon.
Nem lesz egyszerű innen és ennyi (csíkos)barna ellen.
több mint 3 éve
na ez fasza red zone dobás volt 😊
több mint 3 éve
A jobb terd tenyleg elobb leert de szerintem ez akkor is megvolt.
több mint 3 éve
mekkora védekezés
több mint 3 éve
Micsoda dropppppp
több mint 3 éve
jó kezdés 😊
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=gbRT7uVtyS8
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal