Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 7 éve
nah akkor remélem lassan játszható a south park még meló előtt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
A Yulee Buldozer megvillant. Henry >>> Murray
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Az szép alazas a végére,joejt 😀
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Nekem amúgy nincs vele bajom,ha szakmazni akarok akkor nfl.com,speciel én nem akarok 3 oran keresztül kemény szakmai dumát hallgatni,ha meg valamit 10 év utan se értek,vannak itt nálam okosabbak,lehet kérdezni is.kérdés: van neki 'on the spot' mozzanata egyáltalán? 😀Utána meg azon agyalt,h 2 percnél 7 pontos hátrányból inkább rugja rá a colts.Vannak homály percei azértSanyi: Vagy eltört, vagy lezsibbadt.bazmeg minjá bekapcsolom csak ezért a TV-t 😀
Nem is tudom, de nekem ritkán zsibbad el úgy a kezem, hogy oldalra kifordul a könyököm.
alatriste
Negritis
LeviPoki
Negritis
több mint 7 éve
kérdés: van neki 'on the spot' mozzanata egyáltalán? 😀Utána meg azon agyalt,h 2 percnél 7 pontos hátrányból inkább rugja rá a colts.Vannak homály percei azértSanyi: Vagy eltört, vagy lezsibbadt.bazmeg minjá bekapcsolom csak ezért a TV-t 😀
Nem is tudom, de nekem ritkán zsibbad el úgy a kezem, hogy oldalra kifordul a könyököm.
alatriste
Negritis
LeviPoki
több mint 7 éve
gedam
5 905
ezért elégetni egy időkérést
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Utána meg azon agyalt,h 2 percnél 7 pontos hátrányból inkább rugja rá a colts.Vannak homály percei azértSanyi: Vagy eltört, vagy lezsibbadt.bazmeg minjá bekapcsolom csak ezért a TV-t 😀
alatriste
Negritis
több mint 7 éve
Sanyi: Vagy eltört, vagy lezsibbadt.bazmeg minjá bekapcsolom csak ezért a TV-t 😀
alatriste
több mint 7 éve
Szegény Turbina a semmiért megy IR-re.
több mint 7 éve
Hát ja.Az ilyen playek miatt tartom nagyon jó kis QB-nak Brissettet.Kéne mi?
iktriad
ThundersNFL
több mint 7 éve
Sanyi: Vagy eltört, vagy lezsibbadt.Nem is tudom, de nekem ritkán zsibbad el úgy a kezem, hogy oldalra kifordul a könyököm.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Az ilyen playek miatt tartom nagyon jó kis QB-nak Brissettet.Kéne mi?
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Ez nekem is fájt
több mint 7 éve
Doyle tavaly nem úgy volt, hogy jó játékos? Rég láttam ilyen szar meccset játékostól.Imádták, amikor megkapta a nagy pénzt a Colts topikban.
alatriste
több mint 7 éve
Necces, hogy ez visszajön-e.
több mint 7 éve
Kampman
28 313
stands lesz
több mint 7 éve
Doyle tavaly nem úgy volt, hogy jó játékos? Rég láttam ilyen szar meccset játékostól.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
gedam
5 905
fasza, kösziifirstrow.eu/watch/584982/1/watch-tennessee-titans-vs-indianapolis-colts.htmlvagyis eddig a pillanatig, mert lelőtték😂tök jók ezek a youtube streamek. csak a spét miatt fórumozni is csak a holtidőkben érdemes.Nem is igazán tudom, Sanyi étkezési szokásai valamint a visítozásai miatt amikor csak tudom ignorálom a hallottakat. Egyszerűen csak fájdalmasan egyszerűek a srácok és sikerül lenyomniuk egy 3 órás meccset 0 hozzáadott szakami tartalommal.Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de a Ricsi & Sanyi örök kettős megcáfol.Nem figyeltem, mi volt most?
alatriste
Kampman
alatriste
gedam
ha tudtok, dobtok?
gedam
iktriad
több mint 7 éve
én most inkább wiz1en nézem ami még hátra van, ha már felébredtem 😀a ricsi - sanyi duó miatt nem mondom h nézhetetlen mert 1-1 szar meccs vicces a hülyeségeiktől
a kedvencem még mindig az mikor Sanyi közölte a broncos-raidersen hogy a raiders milyen tökös mert passzolt 1 yardon mikor nem tudtak futni egész meccsen 😀
több mint 7 éve
Casey azt be kell fejezni... bakkerEzek a drive gyilkos hivások amúgy? Mákjuk van, hogy Byard hülye volt.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ifirstrow.eu/watch/584982/1/watch-tennessee-titans-vs-indianapolis-colts.htmlvagyis eddig a pillanatig, mert lelőtték😂tök jók ezek a youtube streamek. csak a spét miatt fórumozni is csak a holtidőkben érdemes.Nem is igazán tudom, Sanyi étkezési szokásai valamint a visítozásai miatt amikor csak tudom ignorálom a hallottakat. Egyszerűen csak fájdalmasan egyszerűek a srácok és sikerül lenyomniuk egy 3 órás meccset 0 hozzáadott szakami tartalommal.Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de a Ricsi & Sanyi örök kettős megcáfol.Nem figyeltem, mi volt most?
alatriste
Kampman
alatriste
gedam
ha tudtok, dobtok?
gedam
több mint 7 éve
gedam
5 905
vagyis eddig a pillanatig, mert lelőtték😂tök jók ezek a youtube streamek. csak a spét miatt fórumozni is csak a holtidőkben érdemes.Nem is igazán tudom, Sanyi étkezési szokásai valamint a visítozásai miatt amikor csak tudom ignorálom a hallottakat. Egyszerűen csak fájdalmasan egyszerűek a srácok és sikerül lenyomniuk egy 3 órás meccset 0 hozzáadott szakami tartalommal.Mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de a Ricsi & Sanyi örök kettős megcáfol.Nem figyeltem, mi volt most?
alatriste
Kampman
alatriste
gedam
ha tudtok, dobtok?