Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Ilyen playcallingot vazze... na mindegy. Ennel ostobabb franchise nem letezik az univerzumban...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Elkezdtük a meccset. 30 perc késéssel.
több mint 8 éve
Már Hurns is droppol.
több mint 8 éve
És mi ezeket levertük! Nagyon jó a csapat!De tőlünk meg kikaptatok. Nagyon ciki.
Höri
több mint 8 éve
ha pamut akkor az még durvábbNincs Jagses mezem. Csak pólóm.A jaguars mez is annak számítItt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.Még nem vettem szado-mazo szettet, ha erre gondolsz.
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Mindegy, minden Jaguars merch a szadomazo szett részeNincs Jagses mezem. Csak pólóm.A jaguars mez is annak számítItt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.Még nem vettem szado-mazo szettet, ha erre gondolsz.
Sixo
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Nincs Jagses mezem. Csak pólóm.A jaguars mez is annak számítItt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.Még nem vettem szado-mazo szettet, ha erre gondolsz.
Sixo
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Ne is mondd.vs 60A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.354.
iktriad
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
A jaguars mez is annak számítItt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.Még nem vettem szado-mazo szettet, ha erre gondolsz.
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
vs 60A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.354.
iktriad
iktriad
több mint 8 éve
A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.354.
iktriad
több mint 8 éve
Az még átlagosnak nevezhető.A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.Nyugi a második félidőben átállnak valami vanilla offensere, 500-nál megáll majd
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
En azt mondom, a Titans csapatrekordot dont (583 yard - www.profootballhof.com/news/top-offensive-games-by-team/)A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.Nyugi a második félidőben átállnak valami vanilla offensere, 500-nál megáll majd
iktriad
mustaine
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Itt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.Még nem vettem szado-mazo szettet, ha erre gondolsz.
Sixo
több mint 8 éve
A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.Nyugi a második félidőben átállnak valami vanilla offensere, 500-nál megáll majd
iktriad
több mint 8 éve
Itt sajnáljátok iktriadot, de én nem értem minek. Ő valójában egy mazochista és az ilyenket élvezi, ez a meccs is egy győzelem számára.
több mint 8 éve
én meg magamat idézném 2013. 09. 30-ról 😊 (az egész vitát érdemes mondjuk visszaolvasni - kivéve iktriadnak, mert talán még felvágja az ereit)bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/super-bowl-xlviii-seattle-seahawks-denver-broncos/1023990Látod ik, ilyen egy ökör optimista.Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
Tomcsik
Sixo
Kampman
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/jacksonville-jaguars/888112
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 313
Ez milyen röhejes már, először egy rossz döntés a Titans ellen, majd kijavítják, de cserébe kvázi kikéretnek velük egy időt
több mint 8 éve
A Jags eddig átlagban 325 yardot kapott meccsenként. Most 318-nál jár a Titans.
több mint 8 éve
Az is egy csodás élmény volt. #örökemlék.bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/super-bowl-xlviii-seattle-seahawks-denver-broncos/1023990Látod ik, ilyen egy ökör optimista.Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
Tomcsik
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 313
bowl.one/forum/nfl-eredmenykovetes/super-bowl-xlviii-seattle-seahawks-denver-broncos/1023990Látod ik, ilyen egy ökör optimista.Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
Tomcsik
Sixo