Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars
több mint 8 éve
Látod ik, ilyen egy ökör optimista.Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
Tomcsik
több mint 8 éve
Hogy legyen kire fogni, ha nem megy a szekér?Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
Tomcsik
több mint 8 éve
nem szóltamtessék mustaine, ott az átlagvédelmedEz a defense ELIT
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Cutler szabad lesz az év végén 😊Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Inkább (Miller) LITE.tessék mustaine, ott az átlagvédelmedEz a defense ELIT
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
tessék mustaine, ott az átlagvédelmedEz a defense ELIT
Sixo
több mint 8 éve
Azért még Joe Staleyt és három 1. kört is adnának.Majd odaadjuk Ace Sanders mezét. Az elég lesz.Csak egy megérzés, de szerintem nem kérnek sokat érte.Szerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Hú, complete passz!2 is!
mustaine
több mint 8 éve
nem is Tebow volt a lényeg, hanem hogy mi a fontosabb, egy más elveszett szezonban megpróbálni azért nyerni pár meccset vagy ráhajtani az 1/1-re... losing culture, ez van Jacksonville-ben már évek ótaIdén nem hiszem, hogy sok meccset fogunk már nyerni, ha nyerünk még egyet egyáltalán.
baggio
több mint 8 éve
nem is Tebow volt a lényeg, hanem hogy mi a fontosabb, egy más elveszett szezonban megpróbálni azért nyerni pár meccset vagy ráhajtani az 1/1-re... losing culture, ez van Jacksonville-ben már évek ótaaz ilyen JAX meccsek után muszáj visszakeresnem mindig a csapattopicban a pár évvel ezelőtti "leigazoljuk-e Tebow-t?" vitát... 😊Ne lennénk kisegítve a home runjaival.
baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Majd odaadjuk Ace Sanders mezét. Az elég lesz.Csak egy megérzés, de szerintem nem kérnek sokat érte.Szerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
Sixo
több mint 8 éve
Csak egy megérzés, de szerintem nem kérnek sokat érte.Szerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Inkább Garoppoloért tradeljünk. #CsakazFCSSzerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Szerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.Ismerek egy QB-t, akit néhány hete cseréltek le Friscoban, szerintem ki kéne próbálnotok
iktriad
több mint 8 éve
az ilyen JAX meccsek után muszáj visszakeresnem mindig a csapattopicban a pár évvel ezelőtti "leigazoljuk-e Tebow-t?" vitát... 😊Ne lennénk kisegítve a home runjaival.
baggio
több mint 8 éve
"Good lord. The Jaguars.... their best player is the sideline, which reached out and grabbed Titans TE Phillip Supernaw's right foot."
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Szerintem ilyen rossz félidőt még nem láttam a Jaguarstól és ez nem kis (negatív) teljesítmény.
több mint 8 éve
Ide vv4(5?6?)lacirespect kéne, hogy kiszakmázza a gondokat.Itt már a piócás ember se tudna segíteniXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDA Kansas elleni meccsre klónozunk 52 Hurnst.
LIGAÁTLAG VÉDELEM
mustaine
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
És persze, hogy nem Mariska td-je ... faszom ha már szar a meccs legalább fantasyben hozhatna, de még ott is szopatnak, utána a Jagset ...
több mint 8 éve
az ilyen JAX meccsek után muszáj visszakeresnem mindig a csapattopicban a pár évvel ezelőtti "leigazoljuk-e Tebow-t?" vitát... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Csalódottságomban kortyoltam párat az üvegből. A kólás üvegből.Én együtt érzek veled Ik. Nem elég, hogy pocsék a csapat, egyedül szenveded ezt végig az eredménykövetőben, még minden semleges téged frocliz. Döntsél le egy gumibogyószörpöt 😊Remélem kikap a Jaguars 57-0-ra aztán Iktriad beírja a Jags topicba, hogy DE A VÉDELEM MEGÜTI A LIGAÁTLAGOT.Ha ez így folytatódik én akarok valakit megütni az edzői stábból.
mustaine
iktriad
peterk2005
több mint 8 éve
Itt már a piócás ember se tudna segíteniXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDA Kansas elleni meccsre klónozunk 52 Hurnst.
LIGAÁTLAG VÉDELEM
mustaine
iktriad