Thanksgiving tripla
több mint 1 éve
Be lehetett dobni, de eddig mindig megkaptuk ezeket.Zebrák..a hazapályát azért rendesen megfújjákMert ez szerinted nem volt jogos?
Nomac
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Visszanézve az volt... 😕Zebrák..a hazapályát azért rendesen megfújjákMert ez szerinted nem volt jogos?
Nomac
eaglesmcnabb
Elképesztő mennyiségű buta/felesleges büntit szedünk össze idén....
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Zebrák..a hazapályát azért rendesen megfújjákMert ez szerinted nem volt jogos?
Nomac
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Zebrák..a hazapályát azért rendesen megfújják
több mint 1 éve
4-5. számú CB-nk kezd Peterson mellett, aki múlt héten még PS tag volt, támadják is ezerrel.most akkor egy mahomes-allen párharcot nézünk vagy mi a faszom? 😀A Vikings O azért elég jó Jefferson-nal, az a meglepő hogy a Pats O is életjeleket mutat(idén talán először)...
Negritis, a vajda
Castleai01
Bynum is kurva szar ma, Harrison Smith is kicsit sérült, a pass rushnak meg esélye sincs odaérni 2 mp alatt.
Jó a Pats gameplan, de sok a sérült is a secondary -ben
több mint 1 éve
Megy a vita de én megadnám az ilyen TD-t...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Fenébe..
több mint 1 éve
most akkor egy mahomes-allen párharcot nézünk vagy mi a faszom? 😀A Vikings O azért elég jó Jefferson-nal, az a meglepő hogy a Pats O is életjeleket mutat(idén talán először)...
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Előbbi...nem tudja vagy nem akarja?Nwangwu magicBelejátszik az is hogy Folk nem igazán tudja touchback-re rúgni a labdát sajnos... 😕
dancogo
Castleai01
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem tudja vagy nem akarja?Nwangwu magicBelejátszik az is hogy Folk nem igazán tudja touchback-re rúgni a labdát sajnos... 😕
dancogo
Castleai01
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
most akkor egy mahomes-allen párharcot nézünk vagy mi a faszom? 😀
több mint 1 éve
Nwangwu magicBelejátszik az is hogy Folk nem igazán tudja touchback-re rúgni a labdát sajnos... 😕
dancogo
több mint 1 éve
Ezért kár volt, de ez az idei szezon már csak ilyen...
több mint 1 éve
A vedelem igy nem fog sokat pihenni😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
és akkor ott a válasz
több mint 1 éve
Most tényleg jó az O vagy csak ennyire gyenge a Vikings D hogy még mi is annak tűnünk ellenük?
több mint 1 éve
védelmek nincsnek a toppon
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Kár hogy Henry nem lépett ki és azzal el kellett égetni egy időkérést...
több mint 1 éve
Egész szépen végigmentünk a pályán... 😮Kiváncsi lennék ha lett volna még 20+ másodpercünk (köszi BB az elkúrt időkérésedet korábban), és/vagy plusz egy időkérésünk (köszi Henry hogy nem léptél ki inkább) akkor mi lett volna a vége?
több mint 1 éve
hát ha Dugger nem csúszik el, ez sokkal nehezebb play. de persze utólag jó vót ez így😊Persze hadd pörögjön az óra, fújja csak ki magát a Pats D a 2min warning alatt... no huddle-bol még egy futás középre és már 90% hogy TD is lennenah ezért kellett elhozni
dancogo
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Basszad már meg Joseph, mi tartja még a csapatban ezt a vadállatot?
több mint 1 éve
Dugger csúnyán lemaradt... 😕
több mint 1 éve
Most akkor vagy kérjünk időt a stop után rögtön vagy ha annyira nem bízunk az o-ban akkor meg egyáltalán ne...
több mint 1 éve
Persze hadd pörögjön az óra, fújja csak ki magát a Pats D a 2min warning alatt... no huddle-bol még egy futás középre és már 90% hogy TD is lennenah ezért kellett elhozni
dancogo