Thanksgiving tripla
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Ezt fogják a sírkövünkre írni1 franchise qb-ra vagytok ettőltisztában vagyok vele 😀Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
shagi0206
de a 17 pont is masszívan pozitív mérleget jelentene
Negritis, a vajda
mustaine
több mint 1 éve
Vagy egy M. Lynch-re1 franchise qb-ra vagytok ettőltisztában vagyok vele 😀Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
mustaine
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Felkészül Geno 😀1 franchise qb-ra vagytok ettőltisztában vagyok vele 😀Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
mustaine
több mint 1 éve
1 franchise qb-ra vagytok ettőltisztában vagyok vele 😀Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
tisztában vagyok vele 😀Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez aztán a remek trivia. 😊Schultz olyan hatékony, mint a fradista névrokona volt egykor.levinek az apja meg a nagyapám ugyanabba a tarjáni kocsmába jártak egy időben 😀
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Volt egy kép, ahol mutatták, hogy ha a broncos minden meccsen elérte volna a 18 pontot, akkor 9-1-gyel állhatnátok.21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A mostani drive lesz a meccsdöntőattól tartok, hogy az előző volt az
Zet
több mint 1 éve
Schultz olyan hatékony, mint a fradista névrokona volt egykor.levinek az apja meg a nagyapám ugyanabba a tarjáni kocsmába jártak egy időben 😀
iktriad
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Az igaz...21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Same Ol' Giants.Nekik még mindig nem szóltak, hogy a tight endek is kaphatnak el passzt?
több mint 1 éve
Zet
1 548
A mostani drive lesz a meccsdöntő
több mint 1 éve
21 pontos offense? én olyat nem láttam még idénHanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Hanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmegÉn már láttam valahol olyat, hogy egy offense így szerencsétlenkedik. De hol is, hol is?
Blevi
több mint 1 éve
Hanyadik false start? Otthon jatszunk bazdmeg
több mint 1 éve
Bárány a farkasok között, És a bárány nyer!
több mint 1 éve
Lamb nagy elkapas
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Ez game-changing lehet, ha TD-t kapunk belóle....Ezt mi nem tudjuk eldönteni, iktriadot kell kérdezni
Rodaron
több mint 1 éve
Régimódi NFC East rangadó, balfaszkodásokkal telítve
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Zet
1 548
Nagyjàból csak Love tud normálisanédes faszom....Ez a pinnock gyerek kurvára nem tud tacklet adni
Rodaron
Henderson
több mint 1 éve
Henderson
1 046
édes faszom....Ez a pinnock gyerek kurvára nem tud tacklet adni
Rodaron
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
'sztakurva, a meccset az nyeri meg, aki az utolsó drive-ban 11 a 10 ellen jászik majd
több mint 1 éve
Sikerult 10en felmenni brafo
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
édes faszom....