Thanksgiving tripla
több mint 2 éve
Daboll sajnos rohadt nagy fogas Giant-tol.
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
1x lehetne már vmi értelmes fellépő is. Vmi trash metal, csak hogy ne mondjak túl szélsőséges stílust. De egy heavy metal együttessel is kibékülnék.A kívánságod fele teljesült. A trash.
shagi0206
több mint 2 éve
Szóval kitesznek a kirakatba egy Telecastert meg egy Les Pault. Legalább egyikük egy bekötetlen basszuson mímelné a játékot...
több mint 2 éve
Tudtad?jónás fivérekAzért nem.Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
Egyébként kik bohóckodnak a színpadon?
slowmotion
mustaine
www.joy.hu/negyedik-jonas-testver-akit-mindenki-elfeledett-108286
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
1x lehetne már vmi értelmes fellépő is. Vmi trash metal, csak hogy ne mondjak túl szélsőséges stílust. De egy heavy metal együttessel is kibékülnék.
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
Most szabadultak a cetből.Azok még élnek?jónás fivérekAzért nem.Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
slowmotion
mustaine
slowmotion
több mint 2 éve
Csúnya vagyol. | Sajna, tényleg nem lesz... |Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
több mint 2 éve
Csigu
24
🤣Nekem nem szabad a Dallasra fogadni, tuti égnek akkor mint a rongy.De, akkor légyszi csak egy 100assal mindig, fizetem!
Csigu
Henderson
több mint 2 éve
örömmel megnézném hogy parsons, tibó és lawrence átszalad ezen a három bohócon
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Egyébként vicces, mert a Jonas srácok Bergen County-ból származnak és Giants szurkolók...JerrahWorldben 😀fu ez a halftime show de kellemetlen minden szempontbólA hangzás ott is ilyen lehet, mint a közvetítésben, mert akkor olyan mintha a 20 éves Logitech 2.1-en hallgatnám a winampot...
mustaine
Rodaron
több mint 2 éve
Azok még élnek?jónás fivérekAzért nem.Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
slowmotion
mustaine
több mint 2 éve
Henderson
1 046
Nekem nem szabad a Dallasra fogadni, tuti égnek akkor mint a rongy.De, akkor légyszi csak egy 100assal mindig, fizetem!
Csigu
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
jónás fivérekAzért nem.Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
slowmotion
több mint 2 éve
Azért nem.Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
Heisman nádor
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
fu ez a halftime show de kellemetlen minden szempontbólA hangzás ott is ilyen lehet, mint a közvetítésben, mert akkor olyan mintha a 20 éves Logitech 2.1-en hallgatnám a winampot...
mustaine
több mint 2 éve
fu ez a halftime show de kellemetlen minden szempontbólTessék itt az egyik fellépő neje. Sansa Stark (meg az NFL Network-ös Jane Slater a helyszínen. Nézd őket!
mustaine
több mint 2 éve
Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)Nem szorul magyarázatra, csak nem lesz ilyen 😉
nagylaza, főpohárnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
fu ez a halftime show de kellemetlen minden szempontból
több mint 2 éve
Csigu
24
Nekem nem szabad a Dallasra fogadni, tuti égnek akkor mint a rongy.
több mint 2 éve
Forduló után az NFC Eastben lesz egy 7-4-es, egy 8-3-as és 9-2-es csapat. Szép. (Remélem, a 9-2-es nem szorul magyarázatra.)
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Negri megmondja milyen érzés ez 😄Ez eddig halvany az offensetol7 pont ez ellen a hianyos giants D ellen kritikan aluli
Blevi
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Ez eddig halvany az offensetol7 pont ez ellen a hianyos giants D ellen kritikan aluli
Blevi
több mint 2 éve
shagi0206
10 939
Na én Elliottal vagyok így. Vmiért már inkább utálom, mint csak nem kedvelemPersze , ebben benne van ,hogy soha nem volt a szívem csücske a pacák. 😆Nem lehetne esetleg Prescottot lecserélni?🤔😆nem kell elsürgetni ezeket
Csigu
Negritis, a vajda
Csigu