Thanksgiving tripla
több mint 1 éve
Sokba került az a Judon offside...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
justin egy cheatcode
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hát ez nem jött össze de legalább 3 pont lett a vége, köszönhetően a jó visszahordásnak...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Nyeljük a yardokat de legalább sikerült FG-on tartani a vikingeket...Kellene egy jó hosszú támadó drive most tőlünk is, had pihenjen a D egy kicsit...
több mint 1 éve
Szokásos Red Zone... 😛
több mint 1 éve
Körk 🙄
több mint 1 éve
Prime Time Kirk Kapitány...
több mint 1 éve
Ez mar a szokasos Pats volt 😃Nem volt ez olyan rossz, én nem bánom ezeket a RB passzokat...
Nomac
több mint 1 éve
Ez mar a szokasos Pats volt 😃
több mint 1 éve
Pont azert mutatjak Mayerst mert lefele ment..remelrm semmi gond
több mint 1 éve
Utolsó csapatként jött össze a Patsnek az 1. negyedes 1. TD. A 12. héten... Bezzeg Brady idején ilyen nem fordult elő.Tart a fal, üresbe futó elkapók? 😮Így akarja a Vikes rávenni MacGyvert, hogy elbízza magát.
Nem tetszik ez nekem, itt valami nem stimmel... 😛
Castleai01
több mint 1 éve
Tart a fal, üresbe futó elkapók? 😮Nem tetszik ez nekem, itt valami nem stimmel... 😛
több mint 1 éve
valaki betolt egy pulkyaburgert?
több mint 1 éve
Wow, micsoda válasz a Pats-től. Ilyet is tudnak?
több mint 1 éve
Atyaeg, mi van itt 😁
több mint 1 éve
A Vikes ma most több pontot szerezett, mint a Cowboys ellen 4 napja egész meccsen.
több mint 1 éve
Okés, szóval 3 and out-okkal ma este nem fogunk tudni meccset nyerni Offense oldalon... 😕
több mint 1 éve
Azt hiszem, itt vege is van. 😄
több mint 1 éve
ez elég sima volt
több mint 1 éve
aszittem kirk fut egyet
több mint 1 éve
beam me up scottie
több mint 1 éve
Maher most somja melle inkabb
több mint 1 éve
Szünetben helyrerakták az edzők a fejekben lévő zűrzavartTehetsegben iszonyatos a kulonbseg. Dak is olyan lasztikat osztott a masodikban amit elvarunk.
tamas424