Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
Chasenek vajon ma milyen meccse lesz? Emlékeim szerint a Ravens secondary a kedvenceÉn megraktam 1 TD 95+ yardra, ha így lesz akkor is alulteljesít a megszokottakhoz képest.
shagi0206
Burrow formája a kérdés
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 napja
Pickensnek illett volna azt megtartani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Chasenek vajon ma milyen meccse lesz? Emlékeim szerint a Ravens secondary a kedvence
7 napja
kacsamellet szoktam csinálni karácsonyraa kacsamáj az megéri. Még többért is 😊 Annál nincs jobb (nem, a libamáj se)Ti ettetek ma pulykat?Nálam házi pizza van/volt pick csípős Rákóczi szalámival és csípős csabai kolbásszal rengeteg sajttal. 😀
Hendrix
Pulykát és főleg kacsát nem eszek, nem éri meg
KeyG
shagi0206
szuvidálva kurvajó
pulykából én mellet szoktam venni mikor a "ben bácsi" szószokat csinálom és akkor nem csirkéből hanem pulykából
nem sokkal drágább de néha jobban esik
7 napja
igyál te is egy kv-tTi ettetek ma pulykat?Bazdmeg pulyát olvastam elsőre😁😁😁
Hendrix
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 napja
lidlbe nemrég voltak mexikói napok, akkor vettem pár cuccotaz jól hangzikTi ettetek ma pulykat?fajitas szószba csináltam pulykamellett és azt tekertem tortillába
Hendrix
Negritis, a vajda
shagi0206
7 napja
a kacsamáj az megéri. Még többért is 😊 Annál nincs jobb (nem, a libamáj se)Ti ettetek ma pulykat?Nálam házi pizza van/volt pick csípős Rákóczi szalámival és csípős csabai kolbásszal rengeteg sajttal. 😀
Hendrix
KeyG
7 napja
Ti ettetek ma pulykat?Bazdmeg pulyát olvastam elsőre😁😁😁
Hendrix
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 napja
az jól hangzikTi ettetek ma pulykat?fajitas szószba csináltam pulykamellett és azt tekertem tortillába
Hendrix
Negritis, a vajda
7 napja
Az menő ST munka
7 napja
Ti ettetek ma pulykat?Nálam házi pizza van/volt pick csípős Rákóczi szalámival és csípős csabai kolbásszal rengeteg sajttal. 😀
Hendrix
We are just the Ravens!
7 napja
Ti ettetek ma pulykat?fajitas szószba csináltam pulykamellett és azt tekertem tortillába
Hendrix
7 napja
Ti ettetek ma pulykat?még tegnap se
Hendrix
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
nekem nincs is tiktokom 😀 Nem aggódok spoiler miatt, ha meglátok valamit a témában, sürgősen ugrom át.Én csak azért tettem, mert ugyan mobilon nem keresek rá, de valahogy mégis feldobta mi a vége.Én azt majd a hétvégén, nem sürgős.Én átaludtam a Lions-Packers meccset, sajnos meg volt a hátránya hogy felkeltem tegnap korán ledarálni a Stranger Things új 4 részét.Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?Sajnos rajtam is kezdenek megmutatkozni az álmosság jelei, ami baj. Mert én itt 5-ig nem akarok aludni
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
A HBO-s I.T-nél ez a helyzet, meg akartam várni a teljes évadot, erre a tiktok dobálja fel hiába rá se kerestem még Wikipedián se
KeyG
7 napja
Én csak azért tettem, mert ugyan mobilon nem keresek rá, de valahogy mégis feldobta mi a vége.Én azt majd a hétvégén, nem sürgős.Én átaludtam a Lions-Packers meccset, sajnos meg volt a hátránya hogy felkeltem tegnap korán ledarálni a Stranger Things új 4 részét.Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?Sajnos rajtam is kezdenek megmutatkozni az álmosság jelei, ami baj. Mert én itt 5-ig nem akarok aludni
KeyG
shagi0206
KeyG
shagi0206
A HBO-s I.T-nél ez a helyzet, meg akartam várni a teljes évadot, erre a tiktok dobálja fel hiába rá se kerestem még Wikipedián se
We are just the Ravens!
7 napja
Ti ettetek ma pulykat?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
Én azt majd a hétvégén, nem sürgős.Én átaludtam a Lions-Packers meccset, sajnos meg volt a hátránya hogy felkeltem tegnap korán ledarálni a Stranger Things új 4 részét.Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?Sajnos rajtam is kezdenek megmutatkozni az álmosság jelei, ami baj. Mert én itt 5-ig nem akarok aludni
KeyG
shagi0206
KeyG
7 napja
Én átaludtam a Lions-Packers meccset, sajnos meg volt a hátránya hogy felkeltem tegnap korán ledarálni a Stranger Things új 4 részét.Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?Sajnos rajtam is kezdenek megmutatkozni az álmosság jelei, ami baj. Mert én itt 5-ig nem akarok aludni
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
7 napja
Tavaly után megint egy country rapper.Mozesrol. Moses Malone.
A művész úr Karl Malone-ról kapta a nevét?
Kampman
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?Sajnos rajtam is kezdenek megmutatkozni az álmosság jelei, ami baj. Mert én itt 5-ig nem akarok aludni
KeyG
7 napja
Én most hallom ezt a nevet először 😀Tavaly után megint egy country rapper.Post Malone-t legalább lehet ismerni
Kampman
Heisman nádor
7 napja
Ez most spanyolul énekel vagy innom kell egy kávét?
We are just the Ravens!
7 napja
Tavaly után megint egy country rapper.Post Malone-t legalább lehet ismerni
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 napja
Tavaly után megint egy country rapper.A művész úr Karl Malone-ról kapta a nevét?